Слави Василев, фейсбукЕто две прогнози от мен:1) Войната в Украйна

...
Слави Василев, фейсбукЕто две прогнози от мен:1) Войната в Украйна
Коментари Харесай

Следващият премиер щял да бъде Пеканов, а не Гълъб Донев, прогнозира политологът Слави Василев

Слави Василев, фейсбук

„ Ето две прогнози от мен:

1) Войната в Украйна ще продължи по сходството на Ирано-иракската война, която продължи 8 години, от 1980 до 1988г., и не приключи с победител. Конфликтът изтощи двете враждуващи страни.

Впрочем проблемите за Садам започнаха след спора, когато реши, че би трябвало да завземе петролните полета на Кувейт. И също толкоз прочее България беше евентуално единствената страна, която продаваше оръжие и на Ирак, и на Иран, с помощта на гениалния ни министър на външната търговия – Христо Христов. Имах достойнството да познавам и него с помощта на татко ми.

Ключът към края на актуалната война е дали ще настъпи икономическа рецесия в Съединени американски щати, т.е. в света, и помощта за Украйна ще секне.

Парадоксално излиза, че инономическата криза и инфлация могат директно да повлияят за преждевремения завършек на войната, което ще отключи възстановителни процеси на международно равнище. А може и да отнеме време, в случай че стопанските системи на запада устоят. Може и в Русия да настъпи смяна, сюжетът на атлантистите в България, само че това ми се коства малко евентуално. Общо взето на където и да погледнеш, краткосрочно, е зле.

2) Следвашият министър-председател няма да бъде Гълъб Донев. Ще бъде Атанас Пеканов. И той няма да бъде единствено министър-председател, ще бъде, навреме, и водач на нова групировка, която ще завоюва едни следващи избори. Това ще изведе страната от актуалната политическа обсада “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР