Слави Трифонов успява да докара до нещо като „полет” в

...
Слави Трифонов успява да докара до нещо като „полет” в
Коментари Харесай

Слави не може да вдигне самолета заради хапове

Слави Трифонов съумява да докара до нещо като „ полет” в подкръстието, само че за малко и единствено с орални милувки, недискретно разясняват някогашни партньорки на гологлавия водещ.

От години в светските среди се шушука, че шоуменът, прочут с арогантността си, има съществени проблеми с ерекцията, писа „ Таблоид “.

Още по време на връзката му с Мартина Огнянова се говореше, че въпреки да са дружно, интимният им живот куца крепко и балерината не е щастлива, защото „ пистолетът” на обичания непрестанно засича в леглото. Нищо друго не смачква по този начин мъжкото себелюбие, както еректилната дисфункция.

Психолозите пък прибавят, че доста постоянно мъже, които не вдигнат самолета, избиват комплексите си посредством експанзия към останалите или като впрегнат всички сили да се потвърдят в други области – най-много в специалността си. Именно сходно нещо следят сътрудниците и познатите на Слави Трифонов през последните години.

Преди 10 лета шоуменът обществено призна, че може да ослепее, защото страда от инфектиране на очния нерв на лявото око, провокиран от случай в предишното. Години по-късно му бе сложена диагнозата недоразвитост на зрителния нерв и единственото, което го избави от цялостно ослепяване, бяха скъпите лекарства, които му бяха доставени особено от чужбина.

Лекарствата обаче са повлияли зле на половата мощност на учиндолеца и той не можел да употребява мъжкото си достолепие по този начин, както би желал, настояват дами, които са минали през необятния креват на Дългия и останали разочаровани не от размера, а от качествата на члена му.

Явно по тази причина в последно време тв водещият с политически упоритости реши обществено да се самоиронизира на тематика секс и полова мощност. Миналата седмица Трифонов втрещи гостите си в шоуто рапърското дуо Павел и Венци Венц като непосредствено ги попита дали вършат френска обич. После Дългия задълба в щекотливата тематика и посочи, че оралните милувки са единственото, което избавя правенето на секс след една известна възраст. На феновете в студиото и на тези пред дребния екран обаче направи усещане, че Дългия е много захласнат от фелациото.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР