Слави Трифонов учреди партията си Няма такава държава на бос

...
Слави Трифонов учреди партията си Няма такава държава на бос
Коментари Харесай

Появиха се тревожни слухове за здравето на Слави

 Слави Трифонов учреди партията си " Няма такава страна " на необут крайник. Дългия пристигна с големия си джип преди дни в огромна столична зала, защитаван по традиция от няколко телохранителя. Шоуменът бе с формален костюм и лъснати обувки, само че не бе обул чорапи, а ги бе нахлузил на босо, каквато явно е модата. Голите глезени на Трифонов лъщяха натрапчиво и станаха мотив за шушукания всред 560-те делегати на учредителния конгрес, написа в. " Уикенд ".

На присъстващите им направи усещане, че явно болките на Трифонов с краката са се задълбочили, добавя изданието. Слави едвам пристъпваше, подпирайки се на бастун, а при всяка крачка лицето му се разкривяваше от мимика – явно придвижванията бяха съпровождани от неистова болежка. 

Сред по-известните лица, които се видяха, бяха спортният публицист Крум Савов, който се бе издокарал като сватбар в екстравагантен костюм, и Иво Танев, който е и шеф на залата-домакин на събитието. Преди дни се появи информация, че Слави е съумял да притегли Савов, който да води спортно предаване в малкия екран му.

След като учредяването на " Няма такава страна " завърши небрежно за няма и половин час, Слави Трифонов излезе през задния вход. Той се метна на джипа си и отпраши в посока Бояна, написа още изданието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР