"Слави Трифонов трябва да се помири с Бойко Борисов! Харесвам

...
"Слави Трифонов трябва да се помири с Бойко Борисов! Харесвам
Коментари Харесай

Плеймейтката с естествен бюст №1 Ани Грудева с молба към Слави Трифонов /снимки/

"Слави Трифонов би трябвало да се сдобри с Бойко Борисов! Харесвам го доста още от дребна, а на изборите пътувах след неповторим ваучър цяла нощ на морето до София, с цел да гласоподавам за него ",сподели натурален бюст №1 измежду плеймейтките Ани Грудева.
Ани, която два пъти сграбчва купата "Еротик модел " и впечатлява с изваяните си форми, е безапелационна, че дългогодишното другарство сред Трифонов и Борисов би трябвало да се възвърне и двамата да ръководят дружно. Но с една доста значима детайлност.
"Правя партия на плеймейтките в България. Аз ще я оглавя, а в нея ще влезе и моята най-хубава другарка - Биляна Иванова. Останалите ще събера след попълване на анкета. Нашият слоган ще бъде "Красивите дами ще оправят България ". Като един актуален Робин Худ ще взимаме от богатите и ще даваме на бедните. Ще прескочим 4-процентовата преграда и ще създадем тройна коалиция с Бойко и Слави. Тогава ни чака същински разцвет ", показа плеймейтката и добави, че едно от предизборните й обещания е унищожаване на имунизационния паспорт за пътешестване зад граница и изключително в топли и екзотични страни като Доминикана, където скоро Ани ще се отдаде на заслужена отмора.
Секси брюнетката е уверена, че идващите избори той ще бъде номер 1.
"На идващото гласоподаване той ще може да активизира доста по-голям избор за "Има подобен народ ", изключително откакто се отворят заведенията и ще могат да се изнасят концерти. Сигурна съм, че на идващите парламентарни избори той желае да бъде победител и по този начин ще стане ", безапелационна е Ани.
Еротичната моделка счита, че дългогодишното другарство сред Бойко и Слави би могло да се завърне и то да бъде налице и отсега нататък.
"Съвсем друго е желанието за победа. И аз сядам след конкурс да се развличам с моите колежки и приятелки, само че преди конкуренцията за короната напъните са ориентирани единствено към нея ", разкрива още хубавицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР