Слави Трифонов ще използва предстоящата си лятна отпуска от екрана

...
Слави Трифонов ще използва предстоящата си лятна отпуска от екрана
Коментари Харесай

Слави се оперира в Австрия

Слави Трифонов ще употребява идната си лятна отпуска от екрана на Би Ти Ви, не с цел да „ ваканцува” на морето, а с цел да оперира очите си.

Близки до шоумен №1 в страната разкриха пред Уикенд, че от известно време Дългия е пациент на фамозната австрийска клиника Рудолфщифтунг във Виена, където светила в офталмологията му оказват помощ да усъвършенства зрението си.

Трифонов е пациент на австрийската клиника от тази пролет, като до момента е посетил няколко пъти болничното заведение за прегледи, диагностициране и лекуване. На Слави обаче му следва още една аудиенция до Виена в средата на август, когато ще бъде опериран персонално от светилото в офталмологията проф. Биндер и екипа му.

Интервенцията ще бъде осъществена чрез лазерна рефрактивна хирургия – най-прецизната технология в медицината.

„ Операцията към този момент трябваше да бъде осъществена, само че Трифонов отсрочи с месец интервенцията поради контракта си с Би Ти Ви, задължаващ го да създава по 5 издания на Шоуто на Слави седмично.

След оперативната интервенция той се нуждае от най-малко 10 дни отмора и възобновяване, като е безусловно противопоказно да подлага зрението си на мощните студийни светлини “, разясняват близки до шоузвездата от село Учин дол.

Самият Трифонов нямал никакво терзание за идната интервенция, на която към този момент се бил подлагал преди 4-5 години, единствено че в немска клиника. „ Манипулацията трае не повече от час и половина, само че по-късно зрението ти е замъглено за седмица и те боли главата “, нагледно описвал предходната интервенция и възобновяване си от нея Дългия.

За казуса на Слави със зрението се знае от 11 години, откакто самия той разкри в предаването си през 2007 година, че страда от инфектиране на очния нерв на лявото око. Според думите му, възпаланието било провокирано от случай през 1996 година Тогава шоуменът получил остро инфектиране на зъби, пренесло се и върху лицето и довело до засягане на лицеви нерви.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР