Слави Трифонов се оказа супер шеф. Дългия направил невероятен подарък

...
Слави Трифонов се оказа супер шеф. Дългия направил невероятен подарък
Коментари Харесай

Слави Трифонов разплака Гъмзата с мил жест

Слави Трифонов се оказа супер началник. Дългия направил необикновен подарък на един от своите подчинени. С този милосърден жест учиндолецът опроверга ширещото се мнение, че е свидлив.
Шоуменът подарил необикновен подарък на Гъмзата. Музикантът от „ Ку-Ку бенд ” получил преди дни неповторими принадлежности от шефа си. Той му подарил тромпет и флюгелхорна. Инструментите били впечатляващи и втори такива нямало в България, написа Lupa.bg.
Въпреки че е непоколебим и санкционира за прегрешения и закъснения, Слави Трифонов се отличава с особена благотворителност към тези от хората си, които са му правилни. Такъв е и Гъмзата, който е с водещия на „ Шоуто на Слави ” съвсем от неговото пускане.

Според познавачи музикалните принадлежности са същински бижута и костват много пари. За двата инструмента Слави Трифонов се е бръкнал с 11 000 евро или 22 000 лв.. Освен това те били направени по специфична поръчка тъкмо за Гъмзата от холандския производител „ Ван Лаар ”.
Фирмата е известна със своята точност и бутикова направа. Скъпи са, тъй като огромна част от дейностите по музикалните принадлежности се правят на ръка. Тромпетът флюгелхорната дори били гравирани с името на Гъмзата.
Инструментите не се създават от през днешния ден за на следващия ден, а за тези били нужни близо седем месеца. Това съобщи Емил Гатев, притежател на музикална къща „ Гатев и Ко ”.

Фирмата му от години доставя бенда на Слави Трифонов с музикални принадлежности от висок клас. Трифонов споделил, че тези музикални бижута подарява на Гъмзата за Великден. А музикантът едвам не се разплакал от наслада.
Йордан Йончев – ГЪМЗАТА с Берковската духова музика – Месечина
Йордан Йончев – Гъмазата е огромен българин, тромпетист и неоспорим гений от Северозападна България, който съумява да внесе такова въодушевление, че душата ви да запее и да се стопли, написа opoznaybulgaria.com.
Щом чуете осъществяването от клипа по-долу ще настръхнете и ще ви се прииска да затанцувате от неспокойствие.

В необикновен синхрон с Берковската духова музика се получава една същинска заря от страст и ноти, която може единствено да ви възхити и изуми.
Да кажем едно огромно Браво Гъмза, Браво на Берковската духова музика. След тяхното ужасно осъществяване може единствено да сте горди и щастливи, че сте българи. Думите са непотребни когато експертите са на сцената, по тази причина дано дружно да се насладим на страстта която ще ни поднесат тези неповторими музиканти.


Инфо: Разкрия.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР