"Слави Трифонов съсипа държавата". Така избухна Кичка Бодурова пред "България

...
"Слави Трифонов съсипа държавата". Така избухна Кичка Бодурова пред "България
Коментари Харесай

Кичка Бодурова: Слави съсипа държавата!

"Слави Трифонов унищожи страната ". Така избухна Кичка Бодурова пред "България през днешния ден ".

Ден преди този момент певицата разгласява сериозен пост към Трифонов в обществените мрежи. С думите си Бодурова възпламени война с Дългия. А доколкото познаваме Слави, той ще отвърне на тежкия удар, който тя му нанесе.

Певицата е безапелационна, че шоуменът е отговорен за проблемите в страната ни. Бодурова направи на пух и прахуляк Трифонов, като го скъса от насмешки във всеки един аспект - от предаването му чак до неговата музика.

"Казва, че страната е зле, само че той е отговорен за това ", безапелационна е певицата.

Кичка от дълги години живее в Лас Вегас, само че живо се вълнува какво се случва в родната й страна. Певицата недоумява по какъв начин на Слави му идва концепцията да прави партия. Както е известно, Дългия изясни, че ще влиза в политиката. Дори има и име на партията - "Няма такава страна ".

Кичка счита, че Слави съумява да се задържи толкоз години на екран с помощта на простотиите, които той и екипът му ръсят в ефир. Затова може да има и хора, които ще го поддържат.

"Щял да прави партия. Такава страна има, Слави, и то от 681 година Но такива като теб самозабравили се, създали 2 лв. допълнително, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу. Това, че от време на време имаше среща с известни персони не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които сякаш ти раздаваше "червени " точки. Имам концепция по какъв начин да кръстиш новото си придвижване - "Партия на простаците и самозабравилите се ". Има много, които биха могли да членуват в нея ", откровена е Бодурова.

Според певицата Слави Трифонов събира рейтинг с чалга и цинизъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР