Слави Трифонов пусна първи коментар след скандалната песен, която неговата

...
Слави Трифонов пусна първи коментар след скандалната песен, която неговата
Коментари Харесай

Слави с първи коментар за скандалната песен за Лена, скочи н...

Слави Трифонов пусна първи коментар след скандалната ария, която неговата компания 7/8 пусна през вчерашния ден. Той съпостави случая с министър-председателката на Финландия Сана Марин, за която изтече скандално видео. " Финландия е на пето място в света по независимост на словото. Миналото лято във финландските медии изтече запис от плевел ваучър, проведен от министър-председателката на страната Сана Марин. На въпросния запис се вижда по какъв начин 36-годишната Сана Марин пее, танцува и изобщо по какъв начин купонясва с другари. Наглед - нищо ненормално. Всеки има право да се забавлява, па бил той и министър-председател. " Това написа Слави в своя фейсбук профил. 

" Този запис обаче провокира същински скандал в страната, която е на пето място по независимост на словото. Политици, медии и елементарни хора в обществените мрежи започнаха да задават лавина от въпроси:

Колко алкохол е използвала министър-председателката?

Имало ли е опиати, защото в записа някои уши чуват думата “кокаин ”?

Работила ли е министър-председателката или е била в лятна почивка?

Достатъчно трезвена ли е била, с цел да реагира при изключителна обстановка, изключително в подтекста на това, че прилежаща Русия към този момент е нападнала Украйна? "

" Привържениците на Сана Марин упрекнаха критиците й, че демонстрират сексизъм. Но при всички положения, в страна, която е на пето място по независимост на словото, ясно си дават сметка, че Сана Марин преди да е жена, е министър-председател. И че прагът на персонална цялост на заелия върховен държавен пост по изискване е невисок и персоналният му живот е от особена значимост за цялата общественост. "

" Макар да не познавам в елементи работата й като министър-председател, аз одобрявам Сана Марин ", добави Трифонов.

 
" Миналото лято у нас също изтече запис. С нашия тогавашен министър-председател. Записът е от едно стълбище, водещо към квартира, отдавана чартърен. Няма да разясня какво се вижда на това стълбище, тъй като другите очи очевидно виждат друго. Или им се ще да не виждат това, което виждат. "

Водещият " захапа " и творчеството на депутата Христо Петров (Ицо Хазарта): 

" Значи, “Уморена кака Лена ” е сексистка песничка, само че не е сексистко, когато “Депутатът Христо ” пее, че гласът на една жена в Народното събрание му лекува запека. “Шефке, мно’о ме кефиш с тия твоите очила./ Заклевам се, при други условия - сеш’ се? Найси! ”

" А това високо художествено подстрекателство не е ли просташко:

“Тва е една тайнственост - по какъв начин съумя да го поемеш целия?/ Едновременно на Дългия и на Дебелия. ”

Значи, едното е пошла песничка, а другото е изкуство. Така ли?

За разлика от Сана Марин, българските герои не дадоха отговор на неуместните въпроси. Те заобиколиха тематиката с обяснението, че е жълта. Не, не е жълта, значима е.

Изключително значимо е дали по-предишният министър-председател има къща и дете в Барселона и коя е Мата Хари от спалнята му.

Изключително значимо е дали предходният министър-председател има любовни връзки с шефката на кабинета си и избраница на ръководителя на Народното събрание.

Тези въпроси не получиха своя отговор. А отговорите могат да ни кажат какъв е по-предишният министър-председател, какъв е предходният министър-председател и могат ли такива хора да носят тежката отговорност да са отпред на страната.

Разбирам, че да търсиш истината е мъчно.

А да мразиш Слави Трифонов е елементарно - правили сте го хиляди пъти. "

 

 
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР