Слави Трифонов отново не остана безучастен относно преговорите между ГЕРБ

...
Слави Трифонов отново не остана безучастен относно преговорите между ГЕРБ
Коментари Харесай

Слави Трифонов в свой стил: Царят е гол!

Слави Трифонов още веднъж не остана безразличен по отношение на договарянията сред ГЕРБ и Политическа партия „ Продължаваме Промяната “ и изрази позицията си . Своето мнение, както постоянно той прави, разгласява на стената на профила си във Фейсбук.

„ Неделя вечерта, инцидентно попадам по малкия екран на БТВ в 19:45 ч. Телевизионната водеща, Жени Марчева, пита госта си, Андрей Цеков от Политическа партия, визирайки идната коалиция с ГЕРБ: станаха ли Политическа партия към този момент реалисти, а не мечтатели? Жестоко!

Значи, Политическа партия в лицето на своя съпредседател Кирил Петков, образуваха партията си на база, ние ще унищожим ГЕРБ. Същият този съпредседател арестува Бойко Борисов. Предизборната им акция беше учредена на тезата: да променим модела ГЕРБ. След това направиха държавно управление дружно с ГЕРБ, а в този момент тъй като си вършат коалиция, подобаващите публицисти благо им споделят: вие към този момент сте реалисти, а не мечтатели. Значи, да промениш модела ГЕРБ е фантазия, а да направиш коалиция с ГЕРБ е натурализъм.

Гледам всичко това за следващ път. Целият тоя ротационен цирк, който се повтаря всеки ден в последно време, изпитвам омерзение към лъжите и лицемерието, алчността и властолюбието, което струи от комфортните национални медии и си споделям: абе, единствено аз ли виждам, че царят е гол? После, за следващ път, се укротявам с думите: не бе, не съм единствено аз! Лъжци, лицемери, алчни и властолюбци, тролове, измамници… и други хора ги виждат. Нормално е и други хора да ги виждат.

Та, то е толкоз очевидно. Брутално искрено. Направо ще ти избоде очите. Царят е гол, бе! И жалкото му мъжко достолепие безапелационно е привлякло националните медии – не е за пари в никой случай! Просто изпитват обич. Ей по този начин си живеем ние, в тази странна и доста постоянно срамна обстановка и чакаме да пристигна нещо по-добро. Като споделям ние, имам поради, че уверено имам вяра, че освен аз виждам, че царят е гол. И също по този начин имам вяра, че би трябвало да сменяем глагола “чакаме ” с глагола “действаме ”. Така е. В последна сметка, вярата е хубаво нещо! Срещу нея бронебойни патрони няма открити. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР