Слави Трифонов отговори на от срещата на ДБ. Лидерът на

...
Слави Трифонов отговори на от срещата на ДБ. Лидерът на
Коментари Харесай

Слави бесен от изтеклия запис: Прекратявам преговорите! Отиваме на избори

Слави Трифонов отговори на от срещата на Демократична България. Лидерът на Има Такъв Народ е гневен от диалога, в който Христо Иванов показа до каква степен са стигнали договарянията за нов кабинет в границите на този парламент. По думите на Трифонов от Демократична България желали да го изкарат " черен " и " мафия ", а останалите да наподобяват бели на този декор. Той съобщи, че приключва договарянията за кабинет и отива на избори. Трифонов се е почувствал като бърсалка от разискването по какъв начин Има Такъв Народ не би трябвало да имат министри и били " поносим съдружен сътрудник ".

" Днес Христо Иванов и ПГ на „ Демократична България” за първи път приказваха това, което в действителност мислят – в постройката на Народно събрание, в ефир, в интернет, с включени микрофони и камери. Говориха, тъй като не знаеха, че са онлайн и лицемерието им лъсна пред всички. За първи път видяхме същинското лице на лъжата, операцията и политическа еквилибристика ", разяснява Трифонов.
Той уточни, че без да знае, че е онлайн Иванов е споделил, че „ те към този момент не могат да кажат, че Има Такъв Народ са 100% мафия, а ние сме 100% бели. Т.е. нещата започнаха да се размиват. " Това значи, че в прав текст Христо Иванов и Демократична България и Политическа партия ни назовават мафия, не тъй като е правилно, а тъй като по този начин наподобяват 100% бели. Христо Иванов признава, че лъжат, че сме мафия. Всички го знаем, само че в този момент в прав текст признават, че безочливо и брутално лъжат. И това, че Има Такъв Народ не са мафия е проблем. Това е просто непоносимо ", съобщи Трифонов.

" В записа от срещата на Временната комисия за определяне на всички обстоятелства и условия свързани с Джемкорп, която се организира през днешния ден в зала Запад на Народно събрание и в която вземат участие депутати от " Демократична България ", стана ясно, че Христо Иванов и Атанас Атанасов разкриват какви са задачите на Закона за КПКОНПИ. Христо Иванов намерено приказва за парламентарно крило в " Продължаваме промяната " на Лена Бориславова. Той признава, че другото крило в Политическа партия, не това на Лена Бориславова, са на мнение, че Законът за КПКОНПИ би трябвало да бъде ревизиран съществено. Според него Тошко Йорданов от " ИТН " е съобщил, че ще гласоподават след избирането на държавното управление, " тъй като желаят да са сигурни, че в случай че, вие си извършите бухалка, ние ще се в коалиция, която ще ръководи тази бухалка ". Според Христо Иванов, другата седмица договарянията може да стигнат до " късо съединяване " и евентуално се отива към избори на 16 октомври. Демократична България ще не престават да приказват обществено опорните си точки - че това е механически мандат, че те единствено слушат и ще имат позиция, когато стане ясно кой ще е препоръчан за министър председател ", сподели още шоуменът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР