Слави Трифонов обмисля отзававане на всичките депутати, напуснали партията Има

...
Слави Трифонов обмисля отзававане на всичките депутати, напуснали партията Има
Коментари Харесай

Слави готви протест срещу отцепниците

Слави Трифонов обмисля отзававане на всичките депутати, напуснали партията " ИТН ". Това стана ясно след обява във фейсбук на първия от отцепниците - спортният министър Радостин Василев.

Министърът в оставка Василев упрекна ръководителя на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, че е " притискал почтени хора от софийската конструкция на Има Такъв Народ да вървят на противозаконен митинг " пред Министерството на младежта и спорта в сряда. Целта по думите му била напън над " свободомислещите 6 народни представители, отказали да са съучастници с мафията ".

Според оповестен от Радостин Василев чат на някогашните му съпартийци, те имат намерение на митинга пред Министерството на младежта и спорта да излязат с искане за отзоваване от Народното събрание на депутатите, напуснали парламентарната група на " ИТН ".

Във Facebook Василев написа: Днес господин Тошко Йорданов е притискал почтени хора от софийската конструкция на Има Такъв Народ да вървят на НЕЗАКОНЕН митинг пред ММС в сряда от 17.00, за напън над свободомислещите 6 народни представители, които отхвърлиха да са съучастници с мафията. Г-н Тошко Йорданов ще бъде посрещнат от органите на реда и националната обич уместно в сряда. Г-н Тошко Йорданов желае да повлече към бездната всички към себе си и не му пука за хората. Виждам на фотографията доста свестни хора, които работиха за една идея. Познавам ги и ги приканвам да се разграничат от господин Тошко Йорданов. Той е главен провинен за заличаването на Има Такъв Народ. Как ли ще завърши вотът в сряда?, това написа Василев във фейсбук профила си.

Според българската Конституция народните представители съставляват освен своите гласоподаватели, а и целия народ и те работят " въз основа на Конституцията и законите в сходство със своята съвест и убеждения”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР