Слави Трифонов няма да успее да се подготви за местните

...
Слави Трифонов няма да успее да се подготви за местните
Коментари Харесай

Борис Попиванов: Слави Трифонов няма да е готов за местните избори

Слави Трифонов няма да успее да се приготви за локалните избори. Създаването на партия с локални структури изисква доста време и пари, което до началото на октомври не би могло да се случи. Това счита политологът Борис Попиванов.

Пред Радио Фокус той разяснява, че планът на Слави Трифонов ще участва виртуално и като медийна и телевизионна платформа. Оттам се чака да идват отзиви и рецензии за останалите участници в политическия живот.

„ Той ще се държи като съдник на останалите, с цел да може да натрупа дивиденти за себе си “, счита Попиванов.

Според него Слави Трифонов не се интересува от локалните, а от парламентарните избори, допустимо и от президентските.

„ Интересно е за какво в този момент се афишира, когато на България предстоят едни значими избори? Ако обаче той беше пропуснал тези избори да разгласи своята партия, то би му било доста по-трудно по-късно да даде пояснение. Сега се пробва да реши двойната задача – да не взе участие в локалния избор, с цел да не претърпи загуби, само че да сътвори илюзията, че е деятелен наблюдаващ в изборния развой и по този начин да застане от позицията на висша инстанция “, разяснява още Попиванов.

Слави Трифонов разгласи отдръпването си от телевизионния екран през юли. Малко след последното предаване, стана ясно, че шоуменът ще заложи на личен политически план.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР