Слави Трифонов малко изтърва момента, във времето имаше по-добри показатели

...
Слави Трифонов малко изтърва момента, във времето имаше по-добри показатели
Коментари Харесай

Политолог: Слави Трифонов държи всички в шах


Слави Трифонов малко изтърва момента, във времето имаше по-добри индикатори като поддръжка в социологическите изследвания. Явно обаче той си прави сметка, че може да бъде балансьор сред политическите партии, сподели в утринния блок на нова телевизия политологът Първан Симеонов във връзка поръчката на телевизионния водещ за нов политически план.

От него могат да се тормозят протестните, популистките, патриотичните обединения. Трифонов може ненапълно да отнеме протестното и наказателно гласоподаване за Българска социалистическа партия, доколкото го има. Трябва да се тормозят и ГЕРБ, защото гласоподавателите им обратно във времето са дали своят вот за човек като Трифонов – с харизма, съобщи Симеонов.

Трифонов се пробва да е равноотдалечен от всички. Ако някой си мисли, че той бъде патерица на ръководещите, се лъже. Той мъчно ще се даде, акцентира политическият аналзиатор.

Трифонов съумява да държи всички в шах дълги години. Това, което той пропагандира, се харесва и не е изключено той да продължи да постанова този собствен дневен ред, разяснява Симеонов.

По думите му Слави Трифонов надали ще влезе в политиката в персонално качество. По-скоро ще продължи да играе ролята на нещо като рефер, добави той.

Най-опасното за плана на Трифонов е да не надценят опциите си, защото такива е планове е имало обратно във времето.
.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР