Слави Трифонов, който вече чукна 52 години, смята да слиза

...
Слави Трифонов, който вече чукна 52 години, смята да слиза
Коментари Харесай

Слави Трифонов се пенсионира

Слави Трифонов, който към този момент чукна 52 години, счита да слиза от екран в края на лятото и не е несъмнено дали ще се върне през есента. Дългият е взел решение да отвори нова страница в живота си и отсега нататък няма да се появява като водещ, а ще е единствено продуцент на личното си предаване, написа в. „ Уикенд “.

Преди седмица Трифонов, който неотдавна разгласи кастинг за политици, за първи път призна в личното си шоу по Би Ти Ви, че му стигат 18 години в ефир. Така той удостовери слуховете, че откакто изтече контракта му с малкия екран, има намерение или да спре предаването си, или да бъде единствено негов продуцент.

Един от обсъжданите с екипа му разновидности бил предаването да се резервира, само че да се споделя единствено „ Шоуто”. Без Слави, то ще бъде водено от Иво Сиромахов, който сега е дясната ръка на водещия. От Би Ти Ви не се възпротивили на концепцията, само че упорствали бюджета да бъде сензитивно понижен – нещо, с което Трифонов надали ще се съгласи.

Съществувал вид и предаването да се излъчва един път седмично с увеличено времетраене – 2 часа, като акцент там да са актьорските превъплъщения на безспорните гении Краси Радков, Тодор Башиянов и Мариан Бачев.

През последната година Дългия на няколко пъти намекваше за възможния завършек на „ Шоуто на Слави”. Според негови близки, Трифонов признал, че желае да се отдръпне, преди да е станал скучен на публиката и дотук бил удовлетворен от това, което е постигнал.

Отделно Слави изрази съществени планове да влезе в политиката още наесен. Той интензивно работи по основаването на плана си. Става дума за политическо придвижване, а не за партия, в която да вземат участие интелигентни и работещи в разнообразни сфери от живота българи.

Шоуменът към този момент бил намерил финансиране. Трифонов бил уверен, че е пристигнало време да се впусне в политиката и считал, че без проблем ще се трансформира в главен състезател на този терен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР