Слави Трифонов коментира с недоверие смяната на сграда за депутатите.

...
Слави Трифонов коментира с недоверие смяната на сграда за депутатите.
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Тази история с ремонта на парламента е блъф

Слави Трифонов разяснява с съмнение промяната на постройка за депутатите. Постът получи над 1000 лайка в първите 15  минути от публикуването:

" От няколко дни си задавам въпроса: Aбе тези от некоалицията за какво желаят да местят Парламента? Историческа постройка, красива, именита, публицистите имат достъп. Защо би трябвало да се местят в някогашния партиен дом? Тази история с ремонта е блъф. А и той може да бъде сбъднат до момента в който са в отпуска.

Тогава, за какво от некоалицията ГЕРБ, Движение за права и свободи и ППДБ желаят да вървят в някогашния партиен дом? И защото имат болшинство, какво желаят останалите партии не е значимо. И взех решение да проуча този въпрос. Винаги има хора, които приказват повече. И това, което разбрах ми се стори пъклен разумно. Всъщност, некоалицията се опасява от националната обич. Сегашният Парламент е уязвим, стои гордо и самотно на жълтите павета и отвред може да влезе национална обич.

Пример 1997 година - държавното управление на Жан Виденов. Докато някогашният партиен дом е добре предпазен отвред и може елементарно да бъде охраняван от малко полиция. Има 4 изхода и вероятно подземни, само че за тях единствено съм чувал, не съм сигурен. Но, по този начин или другояче, постройката е добре охранявана, депутатите могат елементарно да бъдат изведени от там, публицистите са натикани в една кочина с тв приемници, тъй че най-вероятно се е случило следното: огромните батковци от ГЕРБ и Движение за права и свободи са извикали дребните мишоци от Политическа партия и Демократична България и са им споделили: “Мишоци, вие нямате опит с националната обич, само че ние имаме и за това е най-добре да бъдем добре предпазени. ” И хоп, местим Парламента. Малките мишоци са послушни. Само дето и огромните батковци, и дребните мишоци не знаят и не са разбрали, че националната обич е като атомна бомба. Решат ли хората да те обичат, няма да ги спре бял рейс, постройка или каквото и да било и те ще те докопат и ще те любят до разкъсване. Стига да пожелаят, несъмнено. Така че, от това преместване на Парламента няма огромен смисъл с изключение на този, че от некоалицията ще се изсмеят в лицето на публицистите. "
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР