Слави Трифонов каза ясно собствените си аргументи, като каза, че

...
Слави Трифонов каза ясно собствените си аргументи, като каза, че
Коментари Харесай

Манолова: Партиите на протеста няма да подкрепят кабинет на БСП

Слави Трифонов сподели ясно личните си причини, като сподели, че е невероятно дълготрайно ръководство. Ако питате мен, имаше място за диалози, за кабинет със лист от задания, с ясно сложени цели, с къс небосвод. Това съобщи пред NOVA водачът на „ Изправи се Мутри вън! ” Мая Манолова във връзка с решението на „ ИТН “ да върне незабавно мандата за сформиране на държавно управление.

„ България е в тежка социално-икономическа рецесия и има тематики, които чакат незабавно и неотложно решение “, уточни Манолова.

По думите й от „ Изправи се Мутри вън! ” биха подкрепили държавно управление на смяната, само че не и такова на Българска социалистическа партия.

 „ Нека да е ясно за  председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че в случай че внесе кабинет в Народното събрание, няма да получи поддръжка от „ ИТН ”, „ Демократична България ”, или „ Изправи се Мутри вън! ”, това към този момент обществено е декларирано. Тя може да чака гласовете вероятно на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Трябва да е ясно на българските жители, че внасянето на подобен кабинет, значи поддръжка от партиите на статуквото. Ние сме изпратени в Народното събрание от жителите, които бяха по площадите. Ние не сме изпратени, с цел да поддържаме кабинет дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е разграничителна линия, която няма да преминем ”, сподели още Мая Манолова.

По думите на Манолова при избори, проведени от длъжностен кабинет, а не от държавното управление на Борисов, голяма част от гласовете на „ Изправи се Мутри вън! ”, и „ останалите демократични субекти “ няма да бъдат откраднати.

„ Промените в Изборния кодекс лимитират опциите за операции и дават опция на нашите сънародници зад граница да гласоподават. ”, разясни водачът на „ Изправи се Мутри вън! ”.

Тя настоя за гласоподаване по пощата и отдалечено електронно гласоподаване и изясни, че до в този момент постоянно е имало таван, над който не са скачали гласоподавателите в Турция.

„ С разнообразни оправдания не вкарваме електронното гласоподаване към този момент 7 години. Много страни в Европа гласоподават по пощата “, добави Манолова.

Лидерът на „ Изправи се Мутри вън! ” сподели още, че партиите и политиците би трябвало да спрат да се занимават с приемането на папки с мандат и с връщането на папки с мандат, да спрат да се занимават с партийни интриги. „ Това, от което хората имат потребност, е решение на проблемите им. От „ Изправи се Мутри вън! ” сме внесли промени в Закона за персоналната помощ, които би трябвало да бъдат признати неотложно. Всеки парламентарен част би трябвало да бъде употребен интензивно ”, безапелационна бе Манолова.

„ Призовавам Борисов да спре да се занимава с квалификации за един или различен политик, или дано го прави, само че да свърши и това, за което е определен за министър ръководител. Има дейности, които би трябвало да бъдат осъществени от българското държавно управление. Планът за възобновяване и резистентност  трябва да бъде импортиран в европейските институции от държавното управление. За това ние от „ Изправи се Мутри вън! ” настояхме той да влезе в Народното събрание. Ще задължим Борисов да внесе проекта до 30 април, с цел да може тези 12 милиарда лв. да влязат в българия “, разяснява Манолова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР