Слави Трифонов е забранил на бившата вокалистка на Ку-ку бенд

...
Слави Трифонов е забранил на бившата вокалистка на Ку-ку бенд
Коментари Харесай

Скандалът се изостря! Слави заби нов звучен шамар на Грахич с тази забрана...

Слави Трифонов е забранил на някогашната вокалистка на „ Ку-ку бенд ” Цветелина Грахич да извършва песните на музикалната група по свои участия. Макар че сега шоуменът се възвръща след 5-часова интервенция за промяна на потрошената си тазобедрена става, той бил в течение на всичко, което се случва, осведоми „ Уикенд “.

От болничната стая давал указания за последните излъчвания на „ Шоуто на Слави” преди лятната почивка. Дългия бил гневен поради коментар на Цветелина в пресата, че може и без него и финансово й е по-добре по този начин. Шоуменът се подразнил от хвалбите й, че откакто обявила, че ще прави солова кариера, телефонът й не спирал да звъни с предложения за участия. Грахич побърза да съобщи, че към този момент ще прави музиката, която й харесва, намеквайки, че до момента в който е била в „ Шоуто на Слави” е изпълнявала песни, които не са й били доста на сърцето. Босненката се надявала да взе участие в бъдещите планове на „ Ку-ку бенд”, както останалите певици, които са напуснали шоуто през последните години.

Трифонов й телефонирал и първоначално диалогът им вървял напълно умерено. В един миг той се ядосал и вдигнал децибелите. Дългия напомнил на Грахич, че човек в никакъв случай не трябва да не помни от къде е тръгнал. Напомнил й, че никой не я е държал принудително 6 години в шоуто, което я е направило известна. Накрая изпуснал нервите си и се развикал.

„ Направи си репертоар, обикаляй си кръчмите, пей си чай шукарията. Ама си направи твои песни. Можеш да правиш каквото си искаш, само че не помни за песните на „ Ку-ку бенд!”, отсякъл ядосания Слави.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР