Слави: Аз не съм човек, който флиртува. Преди бях по-така

...
Слави: Аз не съм човек, който флиртува. Преди бях по-така
Коментари Харесай

Слави Трифонов с жестока атака срещу Иван Костов и реброто му - ДБ и ПП - Топ новини

Слави: Аз не съм човек, който флиртува. Преди бях „ по-така ” във връзка с дамите и в никакъв случай не съм им казвал: „ дай да флиртуваме ”. Бил съм постоянно пряк. Така стартира в сряда рубриката „ Нещо персонално “ с въпроси на Тошко Йорданов и отговори на Слави Трифонов по 7/8 ТВ “, написа Блиц.

-Тошко Йорданов: Пропускал си го този миг с флирта?

-Слави Трифонов: Не го знам по какъв начин става! Само си спомни, че когато ние казахме, че не може български дами да са отровили 400 деца и да са ги умъртвили, че това е невероятно, аз дадох изявление по Дарик при Ники Кънчев. Той даваше телефон да се обаждат хората. От 10 обадил се по телефона, 9 споделяха мен да ме обесят!

Защото тогава, тия които управляваха, които от тяхното ребро са „ Демократична България ” и „ Продължаваме промяната ”, приказвам за Иван Костов, който тогава беше министър-председател, той съобщи, че „ тихата дипломация ” е провалена от Слави Трифонов!

А тогава ръководителят на Народното събрание Йордан Соколов, лека му пръст, сподели, че Надежда Михайлова, тогава външен министър, не се е срещнала с Хосни Мубарак поради мен.  Защото ние направихме бдение със свещи пред либийското посолство.

И тогава те излязоха, поради некадърността на българската дипломация тогава, не разрешиха както другите да си ги изведем в точния момент, те оставиха да ги арестуват и обвинят и поради некадърността им отново им трябваше:смокинов лист ” и това бях аз.

Аз съм Дяволът! Сатаната! Аз съм бил всевъзможни неща, сподели още Слави.

А в този момент съм Волдемор. Но като виждам някои от участниците в политическия живот, по добре

Волдемор, в сравнение с Дъмбълдор.

Новият филм за Дъмбълдор, той се оказа гей и доста се обичат там. Те нали са политически доста правилни. И по този начин. Новият Дъмбълдоре гей като млад. Като възрастен към този момент може и да се е трансформирал.

Уважаеми другари, по-добре Волдемор, в сравнение с Дъмбълдор, предложи Трифонов.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР