Славея Сиракова не последва примера на сестра си Виолета да

...
Славея Сиракова не последва примера на сестра си Виолета да
Коментари Харесай

Двоен празник! Изписват втората внучка на Илиана Раева на рождения й ден

Славея Сиракова не последва образеца на сестра си Виолета да кръсти първото си дете на своите родители, разбра HotArena.

Докато Вили даде на щерка си името на майка си Илиана Раева, Славея роди първа щерка във вторник, която ще се споделя като дядото по бащина линия – Емили на свекъра Емил.

Щастливата новина за раждането на дребната Емили бе разгласена персонално от нейната звездна баба Илиана. Тъй като детето се появи на бял свят на 11 март – едвам 4 дни преди рождения ден на Раева, който е на 15 март, се чака то и майка му да бъдат изписани от болничното заведение тъкмо когато някогашната гимнастичка ще духа свещите за своята 57-а годишнина. Така празникът ѝ ще бъде двоен.

Макар че името на бебето идва от страната на сватовете, шефката на федерацията по художествена гимнастика явно не се нервира. В думите, с които заяви, че има второ внуче, не проличава да прави каквото и да е разделяне сред новороденото и първородната си внучка, която също като самата нея се споделя Илиана. Ето какво написа Раева в обществените мрежи: „ Днес станах баба за повторно! Добре пристигнала, божествена Eмили! Нека Бог бди над житейския ти път! Бъди здрава, мощна, добра, мъдра, красива, щастлива, смела и благословена! Нека мама Славея и баща Иван, баба Таня и дядо Емил, баба Илиана и дядо Наско, вуйна, чичо, братовчедка ти, прародител и прабаба бъдат доста щастливи с теб! Обичам те, моя неповторима Емили! Благодаря ви, Славея Сиракова и Иван, за великото чувство! Наздраве за блажен житейски път на Емили! ”.

От тези думи излиза наяве, че Славея е последвала патриархалната традиция първото дете да носи името на свекъра. Подобно нещо не се очакваше от нея, защото с годините си е основала имена на бунталка. Но явно във връзка с фамилните полезности е традиционалистка. А може би повода да кръстят бебето на свекъра е, че името на Илиана към този момент е заето, а на Наско е много мъчно да се измисли допустим дамски вид. Все още обаче има вяра и той да се зарадва на внуче, което да наследи името му. Това би могло да е второто дете на Виолета.

Илиана Раева пусна фотография в обществените мрежи, от която се вижда, че е провела специфична почерпка в чест на бебето за хората, с които работи. Най-вероятно това е единствено загрявка за същинския гуляй във връзка раждането на бебето, който към момента следва. Напоследък е съвременно известните персони да вършат шумни купони по питейни заведения и нощни заведения, когато се снабдят с наследници. Дали Славея и мъжът ѝ Иван ще последват този образец, не е ясно. Но сигурно баба Илиана ще измисли нещо шармантно за посрещането на второто си внуче, изключително в случай че то съвпадне със личния ѝ рожден ден, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР