Славена Вътова най-сетне намери място в родния ефир. Носителката на

...
Славена Вътова най-сетне намери място в родния ефир. Носителката на
Коментари Харесай

Славена Вътова най-сетне се намърда в телевизията

Славена Вътова най-накрая откри място в родния ефир. Носителката на „ Мис България 2006 ” ще води телевизионно съревнование на спортна тема в ефира на Българска национална телевизия, като в премиерните епизоди ще се появяват известни български спортисти. Това сигурно е мечтана позиция за хубавицата от Шумен, която макар нежните си 29 години, има стабилен стаж зад тила си, научи HotArena.

По някаква причина обаче не й вървеше доста в кариерата. Затова пък се радва на огромен шанс в персонален проект. Славена е щастливо омъжена за предприемача Юлиян Цолов, с който имат две дъщери – Ема към този момент е на 3 година, а Ана скоро ще навърши годинка. Така че на Славена й следва да съчетава майчинството с кариерата.

Няма да й е по никакъв начин мъчно, защото хубавицата постоянно е била много дейна. Тя печели купата „ Мис България ”, когато е едвам на 17 години. Към стилния подиум се ориентирала по съвет на майка си, която я убедила да се запише на курсове.

След „ Мис България ”, хубавицата получава оферти за фотоси в списания и участия в ревюта, които се постанова да съчетава с уроците. Заради честите пътувания за задължения, в девети клас Славена напуща математическата гимназия в Шумен и се записва в Първа частна британска гимназия в столицата. Скоро по-късно хубавицата взима ново решение. Заминава при майка си и брат си в Палма де Майорка, с цел да си търси работа. Още тогава Славена била много амбициозна и мощно вярвала, че ще успее, въпреки да не знаела испански, а единствено британски и малко немски. Освен това нямала и документи за работа. 

Все отново съумява. Първото й работно място е в фамозното „ Хардрок кафе ” . „ Оказах се късметлийка, тъй като тъкмо тогава оповестиха, че българи и румънци може да работят в страната и седмица по-късно се върнах с подготвени разрешителни ”, спомня си Славена. Тя застава на рецепцията, където посреща клиенти, развежда ги из музейната част, коментира им детайлности за всяка изложена движимост, подарена от известна музикална звезда. След това ги насочва към сувенирния магазин или към заведението. В първите дни й било мъчно, тъй като не разбирала и дума. Случвало се дори да плаче от гняв и изтощение. Славена обаче не се отказала. Записала се на уроци, почнала да слуша испанско радио, гледала локалната телевизия и на втория месец проговорила. Девет месеца по-късно хубавицата към този момент била шеф на ново заведение от веригата в Марбея.

Междувременно я потърсили от частна болница, в която майка й била подала документите й за работа, малко преди да стартира в Хардрок кафе. Предложили й по-добри условия и почивни дни, в това число по-висока заплата, и Славена приела. Назначили я на позиция „ Внимание към клиента ”. Славена трябвало да обработва документите на постъпващите, здравните застраховки, да приема недоволства и в случай че се постанова, да превежда сред пациенти и лекари, защото в болничното заведение постъпвали доста чужденци. Миската трябвало дори да търси родственици. Именно психическото и прочувствено натоварване били минусите на тази работа.

След година и половина, психическото натоварване й идва допълнително и тя взема решение да напусне макар огромната заплата. Чрез другари постъпва на работа в складовете на огромни дистрибутори на скъпи фешън къщи в Милано. Славена приема и обработва поръчки, като преди този момент минава през съществено образование. След година подхваща нова сериозна смяна. Напуска, поради задължения в България. Поканили я за няколко фотосесии, както и да бъде водеща на състезанието „ Мистър България ”. По-късно взе участие в план, отдаден на наркозависимите, който се излъчва в предаването на Марта Вачкова  по Българска национална телевизия 1, след което става част от екипа на предаването „ Следващият, апелирам ” по ТВ 7. Става асистентка на Башар Рахал, като по-късно се причислява към актьорския състав, който разиграва скечове. За тази си позиция е признавала, че по никакъв начин не се е чувствала на мястото си. Някак усещала, че не е за там. 

Всъщност Славена сякаш постоянно се е стремяла към родния тв ефир, само че някак все не й се получаваше или пък просто не попадаше на подобаващ план. Затова пък в модата й върви. Преди време тя се появи на корица на мъжко списание с изискването фрагментите да не са вулгарни, а по-късно оглави класацията за най-сексапилна жена в същото издание. Снимките бяха поискани за издание в списанията на марката, излизащи в Тайланд, Южна Корея, Австралия, както и в Чехия, написа " Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР