Славена Вътова набързо си навлече гнева на продавачка на пазара

...
Славена Вътова набързо си навлече гнева на продавачка на пазара
Коментари Харесай

Шокиращо: Търговци унизиха жестоко Славена Вътова СНИМКИ

Славена Вътова небрежно си навлече гнева на продавачка на пазара с това, което й сподели. И макар че в тази ситуация миската има цялостно съображение за тази реакция, най-после остана с пръст в уста.

Красавицата била натирена от продавачката, откакто изразила на глас недоумението си от фрапантна правописна неточност, написа " Уикенд ". Славена не се сдържала и направи забележка преди да каже какво желае да купува, само че получила доста гласовит пестник от отсрещната страна.



Табелата, която шокирала Вътова на сергията за плодове и зеленчуци, била с цели две правописни неточности в една и съща дума. Става въпрос за думата " хрущял ", изписана от продавачката като " хроштял ".

В момента, в който прочела безумното словесно " създание ", Славена не издържала и обяснила, че думата е изписана неверно. И несъмнено, реакцията не закъсняла:

" Не купувай, като не ти харесва! ", сопнала й се продавачката.



Вътова не могла да повярва на ушите си, врътнала се и демонстративно си тръгнала, а след това качила шокиращата табела в обществените мрежи , написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР