Славчо Атанасов отново се провали и отново стана за смях

...
Славчо Атанасов отново се провали и отново стана за смях
Коментари Харесай

Славчо с нов грандиозен провал

Славчо Атанасов още веднъж се провали и още веднъж стана за смях на пловдивската общност, за кой ли път.
Не му стига срама, че пловдивчани запомниха кметуването му с построяването на две тоалетни, нему стига, че след това два пъти не го пожелаха за кмет, ами подкара акция и за трети мандат и то по допустимо най-нелепия и смешен метод.

Днес Атанасов още веднъж се опита да яхне вълната а националното неодобрение и се опълчи против подмяната на достоверните павета от улица "Отец Паисий ". С присъщия за него възторг някогашният градоначалник пусна известие до медиите, подводен очевидно от изявления в някои от тях.

"Улица "Отец Паисий " е част от Пловдив. Емблематична част от Пловдив - неразделна от архитектурно-историческия образ на града ни. Защо, вместо да я съхраним, по този начин, както са я съградили преди десетилетия, ние я подменяме господин Тотев? Така ли пазим града си? Така ли ще посрещнем гостите на Пловдив като Европейска столица на културата през 2019-а? Кое е това, което може да е по-важно от това да се резервира градът ни, достоверен, богат на история, архитектура и просвета? Няма причина, която да оправдае подмяната на историята, достоверността и визията на ул. "Отец Паисий ", промяната на самобитните 80-годишни правоъгълни павета с друго. И не тъй като един или различен от нас мисли по този начин. А тъй като това е Пловдив. Най-старият жив град в Европа ", написа Атанасов.

Да допуснем, че Славчо се е подлъгал от тиражирани погрешни вести, защото се оказа, че замяна на павета, еднаквост и история по "Отец Паисий " меко казано няма.

Редно е обаче да му зададем няколко въпроса:

- Какви павета и каква достоверност се подменя господин Атанасов?

- Кой ви излъга?

- Защо му се доверихте?

- Не е ли редно един самоуважаващ се политик да ревизира истинността на "информацията " която разяснява и политизира?

- След като толкоз елементарно можете да бъдете подмамен, по какъв начин очаквате Пловдивчани да ви поверят ключа към ръководството и финансите на града ни?

Даваме право на господин Атанасов да изпрати в редакцията ни отговори на тези въпроси и на драго сърце ще ги публикуваме, в случай че несъмнено откри храброст в себе си, да отговори почтено на тях.

И с цел да парираме от в този момент всевъзможни опити за операции ще заявим твърдо, че замяна на паветата на улица "Отец Паисий " не е била планувана, оставането им не е реакция на писанията на Атанасов, тъй като е видно от документите, че паветата остават и това е ясна още от 2015-та година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР