Слава Севрюкова с невероятно предсказание! България ражда водачите на света.

...
Слава Севрюкова с невероятно предсказание! България ражда водачите на света.
Коментари Харесай

Слава Севрюкова с невероятно предсказание! България ражда водачите на света


Слава Севрюкова с необикновено предсказване! България ражда водачите на света. Тепърва светът ще научава какво сме му дали. Неразгаданият и до през днешния ден феномен Слава Севрюкова, за която самата Ванга споделя, че е била в пъти по-могъща от нея, си отива преди тъкмо 30 години, през 1991 година

В последната година от своя живот тя споделя предсказанията си за България, обхващащи интервала от настъпващата скоро 2022 до 2037 година.

Слава не изяснява за какво избира точно този интервал от време, в който да огледа в бъдещето. За разлика от други ясновидци тя не свързва събитията с прекомерно съответни дати, а просто разказва с думи картините, които вижда в бъдещето.

Близките до нея хора съумяват да запишат безусловно едно към едно нейните пророчества, които се популяризират и 30 години след кончината ѝ.

„ В Библията е казано: „ Последните ще бъдат първи “.
Помнете – от България ще поеме по земята огромна Мъдрост.
Тепърва светът изумен ще узнае това, което племето ни е дало на Човечеството. Висока е тая чест.

Колкото до славяните, на тях принадлежи Бъдещето “, подрежда Севрюкова. „ Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се трансформират към положително. Когато с гръм и тропот нахлуе злото и всичко наподобява непоправимо погубено, внезапно ще настане поврат.

Разпънати на кръст сред Изтока и Запада, сред Севера и Юга, пред нас се откроява един-единствен избор – Духовността.

Към него нито Западът, нито Изтокът ще ни спрат, тъй като свише сме предопределени да обогатим све­та. А и в предишното сме го правили… “, споделя великата пророчица.
„ Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя… Оцелелите ще са горе, по високото.
Затова България – преобладаващо планинска страна – по-слабо ще пострада при бедствията. Страната ще преодолее рецесията и ще укрепне.

От богоизбрания ни народ ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е инцидентно – писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви посредством нас. Предстои ние да разтеглим неговата просвета.

Това е кармично предопределено!
България ще я избави не толкоз възобновената стопанска система, колкото
възвърнатата Духовност. Трябва да се стремим да бъдем център на Светлината. И в най-тъмни години не угасват лъчите измежду будните синове на нашето племе.

Племето ни не ще погине в тестванията. Знайте, тези, които останат и които ще дойдат след това, все ще се зоват българи “, споделя още в последните си мигове ясновидката, родена на 5 декември 1902 година в Нова Загора, тогава Княжество България.

Дарбата ѝ е била потомствена, наследила я от своята майка Мария, която баела, лекувала с билки и врачувала.

От дете славата на Слава се носи и отвън рамките на България, само че ясновидските ѝ занимания ѝ носят рискове до края на житейския ѝ път. Преди 9 септември се криела от църквата, а след 9-и от властта. Ясновидката умира на 89-годишна възраст в скромния си апартамент в София.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР