Слава представя ексклузивно на влязлата за на нейния пиар лорд

...
Слава представя ексклузивно на влязлата за на нейния пиар лорд
Коментари Харесай

Четвърта част от сензационната книга на Минчев за криптокралицата Ружа Игнатова

Слава показва извънредно на влязлата за на нейния пиар лорд Евгени Минчев, който е и дълготраен изповедник на изчезналата крепко пушек криптокралица и милиардерка, търсена от спецслужбите на Съединени американски щати и други страни, в това число и нашите по целия свят. Човекът, основал медийния облик на легендата, проговаря с пикантни разкази за томчето на издателство Ние дамите, което ще бъде на пазара в средата на март.

Бизнесдама на годината. Заслужено ли беше?

Сигурно е било 2014 година, когато Ружа ми дефинира среща в Лондон. Беше подготвена да поеме разноските ми до такава степен, само че аз по този начин или другояче към този момент живеех половината от времето си там. Намерихме се в РИЦ на Пикадили, когато остарялата администрация знаеше какво прави. Седнахме в уютното диванче тъкмо против парадния вход, на капучино, което сервират и до през днешния ден с два изкусителни маслени десерта, от които тя вземаше и един от моите. „ Лорде, кой прави състезанието Бизнесдама на годината, желая да го печеля “... Тази жена нищо не знаеше за мен май. Конкурсът се организираше единствено след няколко месеца а собственик и уредник се оказах... аз. Тази работа без шампанско няма да стане и тъкмо когато беше времето в РИЦ да сервират прословутия си чай в 5, Ружа безогледно поръча бутилка шампанско, чиято марка не си припомням.

 

Помня изражението на келнера, което питаше „ дамата дали би могла да си разреши тази поръчка “ Смигнах му вместо нея, с цел да опровергая съмненията му. Игнатова забелязваше какъв брой се старая да прикрия „ българската диря “ с нейните артистично- небрежни поведенчески шовъркания. Имам своята известност в избрани среди в Лондон, само че повече внимавах за нейната. Знаех си, че тази жена ще се прочуе, въпреки да не знаех тъкмо какъв брой и тъкмо по какъв начин. Когато разгласих номинацията и за Бизнесдама на годината, започнах речта си със следното „ Дами и господа, запомнете това име... “ Някои от кандидатките роптаеха, че влиятелния приз отива при една „ елементарна “ притежателка на фризьорски салон, само че номинацията не включваше него а бизнеса и с леярна, който има или е имала тогава в Германия.

 Следва продължение...

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР