Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява

...
Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява
Коментари Харесай

Слънце в Риби: Порив към нови неща за водните знаци Риби, Скорпион и Рак

Слънцето, Светилото, което дава отговор за нашите гении, способи за изява и съзнателни стремежи ще минава през знака Риби, най-отнесения и утопичен знак от зодиака от 18.02. до 20.03.

През интервала ще сме комплицирани и разсеяни и по-скоро ще ни се занимава с креативен, метафизичен и духовни неща, в сравнение с с практични и организационни действия.

Препоръчва ни се да се занимаваме с щедрост, реклама, логика на психиката, медицина, спа– и козметични процедури и подмолни действия.

Много е евентуално Рибите, както и останалите две водни зодии Скорпион и Рак, както и хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци да имат ентусиазъм да опитат нови неща, да открият нови хоризонти, нова вяра, нова философия или нов смисъл на своя живот.

Много е евентуално огромна част от тях да създадат обилни промени в своя живот и да поемат по нов, мощно трогателен ги път. Нещата ще им се случват с лекост и при добър попътен вятър.

В любовен проект тези знаци ги чакат буйни и доста сантиментални прекарвания. Заетите от тях ще отделят доста време на обичания, ще го глезят и обгрижват, до момента в който свободните ще се натъкнат на забавен индивид, който да им подкосява краката и с който ще имат опция да изкарат незабравими моменти.

Най-потърпевши от това разположение на Слънцето ще бъдат знаците които образуват напрегнати конфигурации (опозиция или квадратура) със знака Риби, а това са Девите, Стрелците и Близнаците, както и хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях са евентуални, комплициране на проектите, както в персонален, по този начин и в публичен проект. Не е изключено да им липсва практическа мисъл и задоволително здрав разсъдък през интервала. Добре е да внимават и да не започват нови неща, както и да не се вкарват в непотребни спорове със заобикалящите. Важно е да премислят деликатно ходовете си и да не се впускат на сляпо в реализирането им. Също по този начин е целесъобразно да не имат вяра на подправени пророци, както и на празни обещания.

Телците и Козирозите ще блестят и ще бъдат забелязвани и оценени от близките.

При Водолеите и Везните е допустимо да изникнат положителни благоприятни условия във финансов проект през интервала.

Овните и Лъвовете може да изпитат ентусиазъм да учат нещо ново или да развиват ново занимание. Възможно е да оставят работата си на назад във времето, преследвайки персоналните си цели. Във всеки случай е добре да се пазят от изменничества измежду сътрудниците си и заобикалящите ги.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР