Слънцето открадна шоуто през последните години, но историята на луната

...
Слънцето открадна шоуто през последните години, но историята на луната
Коментари Харесай

3 съдбовни причини, заради които е важно да познаваме лунния си знак

Слънцето открадна шоуто през последните години, само че историята на луната и в какъв знак е била, когато сме се родили, е от извънредно значение!

Слънцето съставлява нашето схващане – това са нещата, които възприемаме, разбираме и идват естествено при нас. Това е мъжка сила, която е ориентирана към предприемане на дейности и реализиране на резултати.

Луната е напълно друга история – тя символизира женското, тя е непостоянните елементи на нашата сила. Луната е нашата сензитивност, страсти.
 image2_16x9.png Хороскопът за ОКТОМВРИ: основен месец, който носи шанс и положителни благоприятни условия На фокус
Луната е обвързвана с водата и се въздейства от приливите и отливите. А както евентуално знаете, човешките тела са направени от вода. Следователно Луната визира всеки човек на Земята. По-голямата част от планетата е вода, по-голямата част от телата ни са вода – затова Луната е сериозна работа и си коства да се приказва за нея!

Лунният знак може да бъде нашият лидер, да ни оказва помощ да се ориентираме в виталните течения, да прегърнем непрекъснато изменящите се настроения и да овладеем нашата мощ.

Въпреки че евентуално всички знаем кой е слънчевият ни знак, има три аргументи, заради които е толкоз значимо да познаваме и своя лунен знак. Разберете в галерията ни кои са те и по какъв начин да изчислите своя лунен знак!
 Защо е значимо да познаваме лунния си знак и по какъв начин да го изчислим  Защо е значимо да познаваме лунния си знак и по какъв начин да го изчислим  Защо е значимо да познаваме лунния си знак и по какъв начин да го изчислим  Защо е значимо да познаваме лунния си знак и по какъв начин да го изчислим
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР