Слънчево ще е времето поне до обяд. По крайбрежието и

...
Слънчево ще е времето поне до обяд. По крайбрежието и
Коментари Харесай

Слънце край морето на 6 май

Слънчево ще е времето най-малко до обяд. По крайбрежието и в Югоизточна България ще има ниска слоеста облачност, тук-там и понижена видимост. По-късно видимостта ще се усъвършенства и по тези места ще има слънце. В късния следобяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, основно навътре в региона са вероятни краткотрайни превалявания и гръмотевици. Вятърът ще е слаб от север-североизток, следобяд краткотрайно ще се усили.

Максималните температури ще се намалят с 2-3 градуса, само че към момента ще е топло с оптимални температури 26-29 градуса, по крайбрежието 18-23, за Варна към 22 градуса.
Вълнение на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 16-19 градуса.

Във Варна най-високата температура на днешния ден досега/27.6°/ е измерена през 1932 година, а най-ниската /2.7°/ през1935 година.

Изгрев на Слънцето за Варна в 5 часа и 57 минути, залез в 20 часа и14 минути. Продължителност на деня – 14 часа и 17 минути.

15 градуса е температурата във Варна тази заран. Атмосферното налягане е 1010 хПа и е под междинното за месец май, само че едва ще се намали денем. Относителната мокрота на въздуха е 91%. 15 градуса демонстрират термометрите и в Шумен и Ахтопол. С градус по-висока е температурата в Разград и на нос Калиакра. В Силистра, Бургас и на нос Емине бяха измерени 17 градуса. В Добрич и Карнобат температурата е 12 градуса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР