Слънчево и прекрасно. Така казаха от . Сутринта тук-там из

...
Слънчево и прекрасно. Така казаха от . Сутринта тук-там из
Коментари Харесай

Времето? Още по-слънчево и топло, някъде и над 22°. Но засега не прибирайте ватенките


Слънчево и прелестно. Така споделиха от. Сутринта на места из низините и към водните басейни видимостта ще е леко мъглява. В множеството региони ще бъде съвсем безшумно, само че до вечерта ще се появи слаб юг-югоизточен вятър, най-много в Източна България. Дневните температури – още нагоре! Максималните – сред 17° и 22°, по-ниски около морето. В София – към 19°.

В планините ще бъде слънчево. На високото в Рила и Пирин до сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра – към 6°.

По Черноморието също ще бъде слънчево, със слаб юг-югоизточен вятър. Максимални температури: 9°-13°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Става за къпане, само че единствено на „ моржове “.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 24 мин. и залязва в 18 ч. и 42 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 17 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 45 мин. и залязва в 22 ч. и 10 мин. Фаза на луната: три дни след новолуние. Това последното – единствено за лунни пътешественици.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР