Слънчевите очила не само пазят очите от слънцето, но са

...
Слънчевите очила не само пазят очите от слънцето, но са
Коментари Харесай

Как да изберете най-добрите слънчеви очила за вашата форма на лицето – 4 съвета за жени -

Слънчевите очила освен пазят очите от слънцето, само че са извънреден фешън аксесоар. Те прибавят класа към всяка визия и канят да им се наслаждавате когато и да е на годината. Ето за какво, постоянно си заслужава да имате най-малко един чифт в дамската си чанта. Как обаче да изберете дамските слънчеви очила, които са най-подходящи за вас? Ето няколко съвета.

Кога се появяват слънчевите очила?

Историята им е повече от любопитна. Сред предците им, учените сочат изумруд, който император Нерон употребил, с цел да гледа през него гладиаторските борби. Инуитите имали очила за сняг, основани преди внушителните към 2 хиляди години. В Китай пък, преди 9 века почнали да носят очила от опушен кварц. Първите чифтове основани особено за отбрана от слънцето, са от 18-ти век. Носели ги във Венеция и се наричали Goldoni на името на създалия ги драматург. Познайте кой ги носел? Точно по този начин, гондолиерите. Масовото произвеждане на слънчеви очила стартира през 30-те години на предишния век. Много известни са моделите пилотски очила, както и дизайните на Полароид, основани за отбрана на очите при колоездене, шофиране, зимни спортове и други. Ултравиолетовата отбрана в това число при дамски слънчеви очила всеобщо се вкарва като стандарт през 70-те години на XX-ти век. Днес, дамските слънчеви очила са аксесоар, без който не можете когато и да е на годината, за всеки мотив, където и да сте. Носят се и навън, и на закрито и имат и чисто декоративна функционалност, която дамите самоуверено употребяват. Предлагаме ви да откриете своя обичан модел на.

Как да изберете най-подходящите за себе си слънчеви очила?

Дамските слънчеви очила са мощен аксесоар, който несъмнено си коства да имате. За да подчертаят най-добре вашата същина, би трябвало да ги подберете съгласно вашата форма на лицето и персоналния ви жанр. Ето какви модели дамски слънчеви очила ласкаят и подхождат на другите видове лица:

1. Кръгло лице - изберете по-тънки рамки, които са с квадратна или правоъгълна форма. Избягвайте рамки с меки плавни линии и заоблени ъгли. Квадратните рамки прибавят силует на лицето ви и балансират заоблеността.

2. Квадратно лице - изберете обли тънки и фини рамки с меки линии. Те балансират квадратното лице и омекотяват формата на лицето.

3. Сърцевидно лице - изберете рамки, които повтарят формата на лицето ви и са по-широки в горната част и по-тесни в долната. Много подобаващи са авиаторските очила и така наречен рамки котешки очи, които са с издължени краища.

4. Овално лице - изберете огромни оувърсайзд рамки с кръгла форма. Те балансират дължината на този вид лице и основават заблуда за повече широчина.

Не забравяйте, да добавите и други фешън аксесоари към визията си. Изберете съвременна дамска раница от   и сте подготвени за трогателен ден.



Слънчеви очила на кой бранд да изберете?
След като сте наясно с формата, остава да изберете марката. от 4F, Ray Ban, GOG, Levi`s, Nike, Converse, Uvex, Guess, Fendi, Polo Ralph Lauren, Emporio Armani, Liu Jo, Vogue, Michael Kors и доста други. Достатъчно е да разгледате, имайки поради горните 4 правила за формата на лицето и да откриете своя обичан жанр. С тънки или дебели рамки, в класическо черно, топло шоколадово, съвременни ярки цветове, разнообразни десени, вашите нови и съвременни дамски слънчеви очила ви чакат. Добавете и други аксесоари като красива лятна шапка с необятна външна страна, часовник, свежи бижута. Ето и повече за това.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР