Слънчевите лъчи и синьото небе дават още един повод да

...
Слънчевите лъчи и синьото небе дават още един повод да
Коментари Харесай

Освежете дома си за лятото с тези интериорни идеи

Слънчевите лъчи и синьото небе дават още един мотив да освежите дома си, изключително в случай че дълго сте отлагали належащи промени. Експертът Алиша Али, която оглавява екипа по интериорен дизайн на Redrow, предлага хората да „ балансират топлите тонове вън със пресен интериор от вътрешната страна “.

От тонове и текстури до орнаменти и хармония -  Али счита, че намирането на жанр, който добавя самостоятелната уникалност, е от значително значение за усъвършенстването на жилището през летните месеци.

„ Нашите домове имат неоспоримо влияние върху нашето благоденствие, тъй че е значимо интериорният дизайн да включва детайли от природата през лятото, с цел да помогне за увеличение на нашата сила “, декларира Али.

Тя споделя и някои основни елементи, които ще ви оказват помощ да получите вярното въодушевление. Вижте ги!

„ Естетиката, която прегръща несъвършенствата, е напълно в наклонност, тъй че наблюдавайте вашето пространство и вижте къде можете да включите устойчиви елементи, като да вземем за пример ръчно направена керамика, след което ги напълнете с подобаващи украси “, споделя тя.

Направете стайните растения централен детайл

Растенията могат да допълват естествени материали като същинско дърво, керамика и естествени камъни, акцентира Alli.

„ Това ще направи вашето пространство да наподобява по-просторно и по-въздушно “, добавя тя.

Тя споделя, че кактусите също наподобяват съвършено, когато улавят светлината на ярък перваз -например на баня. Ако пространството не получава доста естествена светлина, пробвайте алое вера, което вирее във влажни условия.

Али споделя, че включването на тапети в цветове матча и горски нюанси до по-приглушено маслинено зелено ще внесе поток от успокоение във вашия интериор.

„ Известно е също, че тоновете на зеленото покачват позитивността и предизвикват спокойствието в дома “, прибавя тя. В взаимозависимост от вашия бюджет, тя предлага да поставите килим в цвят каки под масичка за кафе от орех за топла хармония, написа Independent.

Добавете ярки цветове към дома

Когато създавате повече обществени и пространства за почивка, цветните акценти оказват помощ да оживите стаите.

" Помислете за прибавяне на свежи цветя в кръгла ваза, която е със земни цветове ", предлага Али.

Когато аранжира цветя, Али обича да основава основа от зеленина, като използва  бръшлян, мъх, евкалипт или папрат, след което прибавя цветя в акцент и други за запълване в празнините – за куполообразна форма.

Друг метод да подобрите атмосферата е да употребявате рамки за фотоси, които демонстрира моменти от лятната почивка.

Ако желаете да извършите нещо по-голямо и по-впечатляващо, Али предлага да създадете комфортен ъгъл за четене, или да трансформирате на вашето пространство за работа, употребявайки мебели, въодушевени от седемдесетте години.

И кой може да устои на комфортен стол в ретро жанр от ратан, в който да се отпуснете?

Преминете към живи цветове

Помислете за прасковени тонове и лъскави покрития в цвят кайсия – освежаващи нюанси, които съгласно Али разсънват сетивата.

„ Въпреки че може да не е очевидният избор за всеки, когато се съчетае с верните мебели, като да вземем за пример фотьойл с акцент от букле или ратан, той прави интериора ви да се усеща актуален и жив. “

Направете крачка напред, като допълните дизайна си с огледало с неправилна форма. „ Балансирането на вършиме линии на актуалните мебели със заоблената природа на акцентните детайли ще притегли вниманието към техния подробен дизайн и ще сътвори контрастност “, ​​добавя Али.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР