Слънчева буря ще удари света, но България ще оцелее. Това

...
Слънчева буря ще удари света, но България ще оцелее. Това
Коментари Харесай

Ванга за 2023 г.: Смъртоносна слънчева буря ще удари света, ...


" Слънчева стихия ще удари света, само че България ще оцелее. " Това предсказва българската пророчица Ванга за идната 2023 година. Въпреки че са минали 26 години от гибелта на петричката гадателка, хората не престават да имат вяра във всичко, което е споделила тя приживе, събрано от учени и близки до самата нея, написа bgdnes.bg.

" Нострадамусът на Балканите ", както назовават Баба Ванга, прави доста тревожни прогнози за идната 2023 година. Тя счита, че нашата планета Земя ще бъде обект на смъртоносна слънчева стихия, само че България ще оцелее. Според Ванга ще бъде осъществен и тест за биологично оръжие от страна, която пророчицата не загатва. Предсказването твърди, че стотици хиляди хора могат да умрат вследствие на тези опити. Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените народи дейно не разрешава сходни опити. И също по този начин не разрешава складирането на вируси и рискови бактерии. Въпреки това, за някои за страни като Китай, се счита, че създават скрито биооръжия.

Баба Ванга счита и че методът ни на живот ще се промени извънредно доста, защото орбитата на Земята ще се измести и оттова, ще се появят нови заболявания.

Човек ще бъде създаван в лаборатория, а естественото раждане ще намалее, даже тук-там ще се забрани, твърдяла пророчицата през проф. Шипковенски. Тя била безапелационна, че от 2023 година хората ще стартират да избират пола си, както и заболяванията, 80% от които ще могат да се избегнат, като се отстранен " болните " гени от рода.

Ванга не е единствената с прогнози на новата година.

Според френския астролог Мишел дьо Нострадам 2023 година няма да е спокойна, а в света ще се случат хиляди неприятни събития. Човекът, написал 6338-те пророчества, от дълго време си е отишъл - откакто умря на 2 юли 1566 година, само че и неговите предсказания не престават да съществуват, като над 70% са докладвани от Годишния хороскоп като фактически сбъднати.

 Мишел дьо Нострадам
Мишел дьо Нострадам  
Конфликтът в Украйна, породен от нашествието на Русия, се предвижда от Нострадамус като още по-голям и даже еволюиращ в пълномащабна Трета международна война. Прогнозата се основава на ред, написан от Нострадамус, който гласи: " Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли каузи ". Това обаче може да се отнася и до спора в Югоизточна Азия сред Китай и Тайван, и опцията за напрежение, обвързвано с нуклеарна сила.

Конфликтът може и да ескалира, защото Съединени американски щати оповестиха, че ще усилят поддръжката си за Тайван, одобрявайки законопроект от 6,5 милиарда $ за поддръжка на защитата на страната против Китай. Все отново в прогнозите на Нострадамус не всичко е обречено и тъмно, защото идната година може да има голям пробив в космоса. Астрологът написа, че светлина ще падне върху Марс, което допуска отваряне на опция хората да посетят четвъртата планета от слънцето до 2023 година Ако Ричард Брансън, Илон Мъск или Джеф Безос имат нещо общо с това, тогава може би. А що се отнася до папа Франциск, съгласно Нострадамус той ще се отдръпна до 2023 година, като мястото му ще заеме много застрашителен водач. Предсказанието гласи: " В последното гонене на Светата римска черква ще бъде Петър Римлянинът, който ще пасе стадото си измежду доста тествания, след което градът със седем хълма ще бъде опустошен и страшният Съдия ще съди хората. Край. "

В писанията си Нострадамус също приказва за нов международен ред, който ще види съюза на две сили - евентуално мъж и жена - да се обединят. Уви, той предвижда, че съюзът няма да продължи дълго.

Според двама съветски предсказатели - Вера Леон и Василий Немчин, следващата година напрежението в света ще продължи, само че война няма да има. Тя ще се спре през лятото.  Вера Леон
Вера Леон
 

Уникални находки ще преобърнат визиите ни за древността, предвижда Вера Леон. Според нея Съединени американски щати ще не престават да преобладават над огромна част от Европа, като ще бъде още по-настойчива във връзка с отбраната на европейската и евроатлантическата взаимност. По отношение на Трета международна война Вера Лион счита, че такава няма да има. Според Казастанската Ванга ще бъдат направени редица старания както от Русия, по този начин и от Европейски Съюз и Съединени американски щати, с цел да се избегне въоръжен спор и да се фиксират избрани сделки, които малко да понижат международното напрежение. И по този метод ще се отдалечи заплахата от военно опълчване сред Русия и НАТО. Според Лион дейна роля за това ще играе Китай.

 Василий Немчин
Василий Немчин  
Бразилският ясновидец Жуселино Нобрега да Лус, който гостува у нас, също счита, че войната ще свърши през юли следващата година, а атомни бомби няма да има. Според него чак след 2024 година можем да чакаме промяна на политическата система и ново ръководство на България, до тогава ще продължаваме да живеем както до момента - от избор в избор. " Ще дойдат нови политици, а процесът ще стартира в края на 2023 година ", пророкува бразилецът.
 Жуселино Нобрега да Лус Жуселино Нобрега да Лус
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР