Сладкарката стяга Куфарите за Канада, дошло й до гуша от

...
Сладкарката стяга Куфарите за Канада, дошло й до гуша от
Коментари Харесай

Изненада: Линда напуска България


Сладкарката стяга Куфарите за Канада, пристигнало й до гуша от политическите мераци на мъжа й.

Съпругата на Кирия Петков е възнамерявала да го изостави в разгара на политическата горещина у нас и да се върне в родната си Канада. Сладкарката желала малко да си отдъхне от напрежението, настанило се в фамилията й към изборите, на които Политическа партия се провалиха и изгубиха близо 300 000 гласоподаватели. В един от захаросаните предизборни клипове на Петков Линда като вярна брачна половинка щастливо му махаше от балкона на жилището им, до момента в който той ухилен се отправяше на среща с електората. Истината обаче била, че с невротичния Петков по никакъв начин не било елементарно да се съжителства и на Линда й пристигнало допълнително. През цялото време преди 9 юни някогашният министър председател бил под мощен стрес, предусещайки неприятните изборни резултати за ПП-ДБ, а защото е супер прочувствен и екстровертен вид, към него напряко не се стояло.

Така че Линда скоро ще стяга куфарите и ще зареже брачна половинка си за близо месец, защото възнамерява да прекара юли в Канада. Тя имала потребност от малко успокоение, промяна на ситуацията и време единствено за себе си. Доскоро сладкарницата й за безглутенови сладкиши на пъпа на София беше затворена за ремонт, а в този момент работи още веднъж с цялостна мощ и тя я оставя в ръцете на чиновниците си, на които имала доверие.

Линда нямала самообладание да се види с татко си и сестрите си Шерил и Даяна, при които не е ходила от дълго време, и да се отдаде на фамилен уют на родна земя. Трите непрестанно поддържат виртуален контакт и канадките не стопират да пишат на сестра си в България какъв брой им липсва и по какъв начин би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да се видят напълно скоро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР