Сладък живот: мраморни подове, златни тоалетни и полилеи. Животът в

...
Сладък живот: мраморни подове, златни тоалетни и полилеи. Животът в
Коментари Харесай

Сладък живот: Пет места, на които живеят богатите

Сладък живот: мраморни подове, златни тоалетни и полилеи. Животът в разкош звучи ужасно, само че по какъв начин наподобява един богат свят? Може би сте осведомени със скъпи градове като Лондон и Лос Анджелис, където живеят кралски особи и имена от А-листата. Най-богатите хора в света обаче са капризни откъм избор и не им се постанова да се задоволяват с мизерни имения в Бевърли Хилс. В целия свят има извънредни квартали - от Кейптаун до Париж.

Почти във всяка страна по света има място за изискани и богати хора. Но тези региони не са предопределени единствено за богати търговци на дребно. Посолствата и консулствата нормално са ситуирани в влиятелни квартали в огромните градове.

На други места в богатите региони се намират и водещите магазини на първокласни марки, без значение дали става въпрос за бижутерска или огромна фешън къща. Понякога богатите звезди просто желаят да живеят в улеснение. Калабасас е ситуиран в непосредствена непосредственост до Лос Анджелис, което поддържа връзката на Ким Кардашиян с Града на ангелите. Междувременно първенецът във Формула 1 Люис Хамилтън е живял на брега на Монако, където всяка година през май се организира световноизвестното Гран при.

Затова в този момент ще направим обиколка на най-богатите квартали в света. Вижте пет от тях в нашата изложба:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР