Слабото начало на Ювентус за сезон 2022/23 продължи със срамното

...
Слабото начало на Ювентус за сезон 2022/23 продължи със срамното
Коментари Харесай

Макаби Хайфа нокаутира Ювентус и го отдалечи от елиминациите в ШЛ, Копенхаген препъна Ман Сити

Слабото начало на Ювентус за сезон 2022/23 продължи със срамното проваляне с 2:0 като посетител на Макаби Хайфа, което освен рискува " остарялата госпожа " да отпадне в груповата фаза, само че и повдига нови въпроси за бъдещето на Масимилиано Алегри на пейката.

Звездата на Макаби бе Омар Ацили, който в 7-ата минута шокира Войчех Шчесни, а в 42-ата минута с прелестен гол удостовери успеха на Макаби за първата им победа в Шампионската лига от 2002 година насам.
 Снимка 590691
Източник:

По този метод Юве и Макаби са с по 3 точки, а ПСЖ и Бенфика имат по 7, преди мача им по-късно през днешния ден.

В Копенхаген обаче след бясно първо полувреме, в което основна роля имаше ВАР, Копенхаген стигна до тъждество 0:0 с могъщия Манчестър Сити. 
 Снимка 590692
Източник:

Голямата звезда на " жителите "  Ерлинг Хааланд остана на аварийна пейка, а първата част беше белязана от страхотния гол на Родри в 11-а минута, който обаче беше анулиран за игра с ръка в нахлуване.

Последва дузпа за Сити в 25 минута, пропусната от Рияд Марез и червен картон на Серхио Гомес 5 минути по-късно. Дори и с 10 души, " жителите " продължиха да са по-активният тим, само че по този начин и не стигнаха до попадение. 

Сити остава преди всичко в групата си с 10 точки, а Копенхаген 2 на дъното на таблицата. Двубоят сред Дортмунд и Севиля е по-късно довечера.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР