Слабостта на Борисов и Сидеров към млади девойки не е

...
Слабостта на Борисов и Сидеров към млади девойки не е
Коментари Харесай

ГНУСНА КАРТИНКА! Борисов, Волен и шаферки в общо селфи!

Слабостта на Борисов и Сидеров към млади девойки не е от през вчерашния ден и не е загадка за никого. Но до момента в който Волен официализира своята, като заряза жена си и заживя с младата си съпартийка Деница Гаджева, на която направи дете, а в неделя най-сетне се и ожениха, то на Борисов му е по-трудно. Все отново е министър председател и не върви да се забърква в "педофилски " кавги и афери, въпреки че не съумя да избегне абсурда с невръстната тенисистка Сесил Каратанчева. Той беше упрекнат, че е пращал СМС-и с непристойно наличие по времето, когато беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи на 14-годишната тогава Сесил.

Явно този случай му е останал като обица на ухото, тъй като към този момент е по-внимателен и задоволява пристрастеностите си по по-безобидни способи - да вземем за пример храни в устата девойки, които му сервират самун и сол.

На сватбата на Сидеров и Гаджева двамата "старци-разбойници " още веднъж са били палави. За това свидетелства селфито с шаферки, което са си създали. Почти като фотография на дечица в скута на Дядо Коледа, само че по-гнусно.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР