Слабо осветена стая със сиви стени и мебели в тъмни

...
Слабо осветена стая със сиви стени и мебели в тъмни
Коментари Харесай

3 начина да пуснете позитивната енергия в ДОМА СИ

Слабо осветена стая със сиви стени и мебели в тъмни цветове може да се трансформира в съвършен хол за мнозина. Въпреки това, добре ли е да останете постоянно на мрачно? Важно е да позволите на яркостта да влезе в виталното ви пространство, в случай че търсите благополучие в живота.

Как, питате? Няколко специалисти допускат, че пространството, в което живеете, директно или индиректно въздейства на вашата персона. Следователно методът, по който наподобява заобикалящата ви среда, може да повлияе на това какъв брой сте щастливи или депресирани в живота.
Плаващо легло и растения на таблата: 5 необикновени техники за декориране на спалня
По време на ремонт в жилището нормално се отделя по-малко внимание на дизайна на спалнята, в сравнение с да вземем за пример на хола или кухнята....

Така че, в случай че се чудите за какво сте склонни да се чувствате тъжни през целия ден без никаква причина, това може да се дължи на отрицателните трептения в дома ви.

Ето няколко метода да позволите на позитивността да влезе във вашия дом.

Направете място за естествена светлина

Важно е да оставите слънчевата светлина или естествената светлина да влезе във вашия дом. Той носи освен чувство за топлота и комфорт, само че и доста позитивност. Къщата ще се почувства оживена, красива и по-добро място. Дори и да предпочитате да останете в мрачевина, не забравяйте да отворите прозорците и завесите първо заран за най-малко час и да усетите разликата в живота и настроението си.
Как да извършите дребна всекидневна по-функционална
Малките пространства имат своите преимущества - по-лесно се почистват и по-лесно се основава уютна атмосфера. Компетентният метод към пла...

Насочете се към светли цветове

Ако става въпрос за багра за стена или мебели, изберете светли цветове. Въпреки че тъмните цветове може да ви харесат, те могат да създадат обкръжението ви малко скучно и депресиращо. Затова не забравяйте да употребявате светли и щастливи цветове, с цел да позволите на положителните трептения да влязат в дома ви. Бяло, жълто, зелено, алено и прасковено са страхотни цветове, с цел да ви вкарат в щастливо въодушевление.

Не препълвайте къщата си

Оставете задоволително място в къщата си. Не претрупвайте къщата с мебели или предмети за фон. Това ще направи къщата ви да наподобява цялостна и неприятна. Празното пространство ви разрешава да се чувствате спокойни и да ви бъде удобно. Така че, в случай че позитивността е нещо, за което копнеете, огледайте къщата си и изхвърлете всички ненужни предмети, които просто събират прахуляк. Колкото и да ви е мъчно да се отървете от обичаните си предмети, значимо е да освободите място в къщата си и да оставите положителните трептения да разпространят своята магия.
7-те огромни ГРЕШКИ които позволяваме при обзавеждането на дома си
Да обзаведеш дома си е супер забавно и увлекателно занятие, което може обаче да ви накара да се заиграете, отнесете и превърнете до...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР