Слабият резултат принуди Волен Сидеров да изиграе по-агресивно, за да

...
Слабият резултат принуди Волен Сидеров да изиграе по-агресивно, за да
Коментари Харесай

Политолози с анализ на политическата жега при патриотите

Слабият резултат принуди Волен Сидеров да изиграе по-агресивно, с цел да притегли гласоподавателите си.

Той пробва да покаже, че е нещо друго от Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Това разяснява по Нова тв политологът Петър Чолаков.
По думите му Сидеров е умел политически състезател.

Излизането на "Атака " от кабинета в случай че това се случи, ще докара до усилването на други опорни крайници на кабинета, счита той.

В момента има стабилизация на партия ГЕРБ, съобщи политологът. Малката коалиция има интерес да стои във властта, сподели Чолаков.

Не имам вяра министър председателят Бойко Борисов да се ангажира да ги разтървава в тази борба. Имиджово не е добре, за който и политик да се меси в този скандал, съобщи от своя страна политологът Стойчо Стойчев.



След като Симеонов загуби вицепремиерския пост се загуби салдото и стартира враждата сред тях. Каракачав в тази обстановка е умиротворителят. Директната консумация на власт е това което движи дребните партии, добави той.

Според тях решението на ГЕРБ за машинното гласоподаване е целесъобразно. "Всяка машина другояче трябваше да е програмирана по друг метод с имената на претендентите от съответната община. Освен това разчитането на резултатите е доста по-трудно, а грешките са доста ", съобщи Сойчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР