Слабите резултати в Бундеслигата не са единствената причина, накарала ръководството

...
Слабите резултати в Бундеслигата не са единствената причина, накарала ръководството
Коментари Харесай

Уволнението на Нагелсман е било предшествано от грозен скандал

Слабите резултати в Бундеслигата не са единствената причина, предиздвикала управлението на Байерн (Мюнхен) да уволни Юлиан Нагелсман. Шефовете на баварския исполин са били обезпокоени, че младият експерт изпуска съблекалнята и са решили да работят съществено, с цел да не се стига до случки, сходни на тази, за която споделя “Билд ”. 

Според изданието Нагелсман е изпаднал в много неловка обстановка след реванша от осминафиналите на Шампионската лига против Пари Сен Жермен. Байерн се наложи с 1:0 и продължи напред в шампионата, само че Садо Мане е бил гневен от обстоятелството, че е влезнал като запаса единствено за 8 минути. Сенегалецът се е разкрещял на Нагелсман пред целия тим, а към този момент някогашният ментор на отбора е изглеждал много обезпокоен. 
 Нойер бил в основата на недоволството против Нагелсман Нойер бил в основата на недоволството против Нагелсман
Няколко дни по-късно Мане стартира като титуляр против Аугсбург, само че това единствено е затвърдило мнението на останалите футболисти, че Нагелсман се е тормозил от възможна нова гневна реакция на нападателя и по тази причина го е пуснал от първата минута. 
 Отговорът на Салихамиджич: При Нагелсман имаше проблеми с дисциплината Отговорът на Салихамиджич: При Нагелсман имаше проблеми с дисциплината
В Байерн държат извънредно доста на дисциплината и е нямало по какъв начин да подминат обстоятелството, че престижът на Нагелсман се разрушава. В последна сметка се стигна до разлъка сред двете страни и отпред на тима застана Томас Тухел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР