Скучна вечер за футболните фенове. След като Швейцария и Северна

...
Скучна вечер за футболните фенове. След като Швейцария и Северна
Коментари Харесай

Реми в Атина класира "шахматистите" за световното

Скучна вечер за футболните почитатели. След като Швейцария и Северна Ирландия приключиха наедно 0:0 в среща-реванш от баражите за Мондиал 2018, в този момент същото се случи и на Гърция - Хърватия. Драма в края обаче нямаше, защото в първия дуел " шахматистите " разрушиха елините с 4:1.

Така Хърватия си обезпечи място на финалите в Русия.

На стадион " Караискакис " в столицата Атина гърците започнаха изключително нападателно, знаейки, че се нуждаят от попадения и експресивен триумф. Те бяха покрай отчасти връщане на интригата, само че в 18-тата минута Папастатопулос стреля настрана от вратата.

Хърватите дадоха отговор с няколко положителни офанзиви, като в 29-ата минута Перишич бе покрай гол, който щеше да постави точка на разногласието. Крилото на " Интер " проби отляво, само че стреля неопределено.

В 43-ата минута топката се отби от гредата при удар на Перишич.

След почивката нямаше особени рискове и пред двете порти, а най-вече борба. В последна сметка нулевото тъждество се резервира и с общ резултат 4:1 Хърватия е на Мондиал 2018.

Гърция: Карнезис, Манолас, Циолис, Христополупулос, Дзека, Митроглу, Бакасетас, Торосидис, Ретсос, Тахтсидис, Папастатопулос.

Хърватия: Субашич, Връсалко, Ловрен, Вида, Стринич, Брозович, Ракитич, Модрич, Перишич, Манджукич, Калинич.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР