Скромният прогрес, постигнат това лято, показва, че макар преодоляването на

...
Скромният прогрес, постигнат това лято, показва, че макар преодоляването на
Коментари Харесай

Британски генерал: Руската армия може да бъде победена през 2024 г., изморена е

" Скромният напредък, реализиран това лято, демонстрира, че въпреки превъзмогването на добре квалифицираната защита, в границите на водена с обичайните способи война, да е една от най-трудните интервенции, то въпреки всичко може да бъде осъществено ", написа Барънс. При това той показва, че войната евентуално ще се проточи:

 

" Руските сили са разпръснати, изморени са и нямат запаси, само че в случай че просто не се предадат, това ще бъде дълъг път ".

На Украйна ще ѝ би трябвало време доникъде на 2024 година, с цел да възвърне мощта на военно-въздушните си сили и да реши казуса с дефицита на съоръжение за разминиране, счита някогашният военачалник. Барънс посочва петте стъпки, които съгласно него могат да доведат до военни триумфи на украинската войска.

 

Първо, Киев не би трябвало да форсира постигането на триумф на бойното поле преди да са се появили нужните за това средства.

 

Второ, " в течение на цялата зима е належащо да се оказва непрестанен напън по отношение на съветските окупационни сили ".

 

Трето, Украйна би трябвало редовно да се бори за намаляване на военната хватка на Русия на своите територии през 2024 година и по-късно:

 

" Разгромът на артилерийското въоръжение има огромно значение, както и офанзивите против цели в по-дълбокия гръб на цялата окупирана територия ".

Четвърто, " би трябвало да бъде обезвреден съветският Черноморски флот, който е мотор на разрушителните удари на Москва с крилати ракети и е основен ограничител на износа на зърно ". " Трябва да се направи по този начин, че към пролетта на 2024 година Черноморският флот към този момент да не играе основна роля в тази война ", поучава специалистът, представен от DW.

И пето, " нужно е да се признае, че в тази война определящ фактор за военния триумф е отбранително-промишленият капацитет на Запада и на Украйна ", написа Барънс.

 

" В момента акцията на Украйна зависи от съдружниците, които усилват размерите на отбранителната си индустрия. Доставката на муниции от новите разширени индустриални линии ще стартира най-рано в средата на 2024 година и това би трябвало да обезпечи значителен поврат в настъпателния капацитет на Киев ", обобщи някогашният военачалник.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР