Скромните 15 000 долара – толкова струва последния букет на

...
Скромните 15 000 долара – толкова струва последния букет на
Коментари Харесай

Карди Би хвърли букет за $15 000

Скромните 15 000 $ – толкоз коства последния букет на хип-хоп сензацията Карди Би.

Въпреки пищността на аранжимента от бели и червени рози, певицата не го одобри. Става въпрос за сантименталния жест по време на концерт от брачна половинка й – рапърът Offset, с който се разделиха при започване на месеца.

Цената на букета бе доказана от цветарския магазин Venus ET Fleur. Част от цветята изобразяваха надпис: „ Вземи ме назад, Карди “.

Както Монитор към този момент писа, Карди прикани феновете си да не атакуват някогашния й в обществените мрежи, като бе безапелационна, че даже и да откри по-добра половинка за себе си, няма да има различен мъж, който да обича повече щерка им Кълчър от самия Offset.

„ След като видяха, че Карди е очевидно смутена, от екипът й изключиха микрофоните, тъй че двамата да имат усамотение в персоналния си диалог. Малко по-късно изгасиха и светлините, с цел да могат да изведат Offset надалеч от погледите на всички в залата “, обясниха очевидци на

Наскоро изпълнителката на I Like It заяви, че ще изиска бракоразвод, като разгласява видео в Инстаграм, само че по този начин и не изясни каква е повода за краха в връзките им. Оттогава се появиха клюки, че Offset е изневерил на хип-хоп звездата, само че към сегашния миг нито един от двамата не е удостоверил обществено тези спекулации.

Видео вижте ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР