Скрийншотът е моментна снимка на екрана, с която лесно запаметявате

...
Скрийншотът е моментна снимка на екрана, с която лесно запаметявате
Коментари Харесай

Как се прави скрийншот на телефон или таблет?

Скрийншотът е моментна фотография на екрана, с която елементарно запаметявате мечтана информация или фотоси. Обикновено тази функционалност се извършва от едновременното натискане на два бутона, само че при другите устройства и модели тези два бутона са надлежно разнообразни.

Ако имате мобилно устройство със система Android, то в множеството случаи екранната фотография се получава, когато натиснете по едно и също време бутона за включване/изключване и бутона за понижаване на звука. Когато ги задържите, скрийншотът се снима и автоматизирано се съхранява във вашата изложба.

Ако сте консуматори с iPhone, задържате копчето за изключване/включване и home бутона. По този метод заснемате екрана и го запаметявате в своята изложба. При новите версии на тази операционна система можете да заснемате екрана още по-лесно. С помощта на настройките имате опцията да настроите скрийншотите да бъдат осъществявани посредством потупване от 3 пъти по гърба на телефона. Така екранните фотосите се получават незабавно без да се постанова да задържате няколко копчета по едно и също време.

За таблетите скрийншотите се получават по подобен метод, като единствено задържите двете копчета, надлежно за понижаване на звука и за изключване/включване.

С модернизирането и въвеждането на нови функционалности в новите мобилни устройства, екранните фотоси се настройват все по-удобно. Така че в бъдещето се планува те да се реализират единствено чрез досег с ръка.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР