Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Тъмната страна на зодия Овен

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Тъмната страна на зодия Овен.
Прочетете още

Личността Овен е необикновено амбициозна и обича провокациите. Като ракета, овните горят блестящо и бързо и постоянно водят. Разбира се, всяка линия на характера на зодиакалните знаци постоянно има позитивна и негативна страна. Негативните не постоянно са безусловно „ неприятни “ сами по себе си, само че те могат да се смятат за част от душевната сянка на индивида.

Овенът е самонадеян. Въпреки това, егоистичният и нахален Понякога Овен може да омаловажава и тормози другите, с цел да се издигне. Самоувереността на Овен е пословична, въпреки това удовлетворението единствено по себе си е нещо положително. Развитието на самочувствието може да изведе Овена напред, без да подценява другите. Овните да имат високо мнение за себе си, стига да не се трансфорат в егоистични и арогантни персони.

Управляван от Марс, Овенът е войник и боец. Нуждата на Овните да се борят за превъзходство постоянно ги кара да бъдат нападателни, враждебни, горещи и борбени, когато изпитват каквото и да е опозиция. „ Силата има право “, което се отнася до отрицателния Овен. Защо? Защото възприятията, че би трябвало да могат да вършат или споделят каквото си желаят, тъй като никой не може да ги спре. И въпреки всичко животът ще ги научи, че за някои неща си коства да се борим - за други не.

Колкото по-силна е конкуренцията, толкоз по-решителни ще станат представителите на Овен. Негативният аспект на Овена е, когато стане толкоз захласнат от успеха, че ще направи всичко поради самата нея. С течение на времето събитията в живота им ще научат Овена да бъде по-самодисциплиниран и по-добър в модерирането на своите мисли и дейности.

Овенът процъфтява в провокациите. Няма значение какъв тип, стига да е нещо, което може да нападна и превзема. Винаги, когато дадена цел стане непостижима, Овенът се свива и измисля различен проект за деяние. Не изпитва боязън от конкуренцията, безмилостният Овен може да упорства и безчувствено да тъпче другите. Овенът няма да се откаже, до момента в който не реализира задачата си.

Овенът е самоуверен ловджия. Въпреки това, негативният Овен ще се втурне „ там, където ангелите се опасяват да стъпят “, рядко се поддава на догатки и е задоволително и припрян, с цел да приказва или предприеме дейности, даже когато не знае доста за това, което споделя или прави. Недисциплинираният Овен е податлив да работи, без да се преценява с следствията, което води до безредно държание или изцяло ирационални решения.

Овните са родени за водачи. За страдание тъмният Овен има единствено една задача и това е, което Овенът желае - Аз желая! Може да наподобява, че Овенът слуша другите, само че това, което желае, е най-важното. Като водачи това може да ги направи своенравни, властни и тиранични. Да предположим, че Овенът се научи на самодисциплина и настрана време да изслушва другите. В този случай овните могат да избегнат това, да доведат нещата до прекаленост и да стартират да показват изключителните си лидерски качества, за които са родени.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР