Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Астрологът Красимир Куртев: 47-то Народно събрание започна в лош ден и час

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Пророчеството на планетите за 47-то национално заседание.

На 03.12.2021 година, в 9 часа би звънеца на 47-то Народно заседание. Депутатите за трети път тази година се явиха на корекция. И за следващ път бяха определени най-неподходящите дата и час.

Ден трети от декември бе зависим на извънредно с напрежение лунно затъмнение, което дава знак, че още през първия ден на Народното събрание ще започва напрегнато. Към това в своя таен разбор прибавям и третата фаза на Луната (новолуние). Въпреки суеверието, че новолунието е притежател на нещо ново и вдъхновяващо е добре, би следвало да се огледа и тъмната страна тази фаза.

По време на новолуние претекстовете за всяка активност, която се подхваща, ще бъде обгърната в огромна тайнственост. Това е доста магнетично време, изпълнено с благоприятни условия за спонтанни непланирани обстановки и дейностите, които пораждат през този интервал, тоест могат да доведат до огромно комплициране. И несъмнено ще се отрази при избора на новото държавно управление. Безразборните действия на обединението през този интервал, може да доведат до някои доста несъответстващи обстановки, които сигурно ще се отразят в обозримо бъдеще.

Не очаквайте животът да е същият, какъвто е бил преди пандемията, в политически и стопански проект, без значение, какво държавно управление ще се сформира! Най-вероятно в Народното събрание ще има периодически разтърсвания под една или друга форма до края на 2022 година.

Предстоящата година по отношение на политиката и стопанската система е разграничена на два обособени интервала - доста удобно време през първата половина на годината и по-тревожна и изпълнена с напрегнати дни, дрязги, несъгласия и замяна на изпълнителната власт през втората половина. В самото начало на втората половина ще настъпят „ тихи “ брожения в обединението, ръководена от „ Продължаваме промяната “.

Юпитер и Нептун ще преобладават съвсем през цялата година, те ще имат доста мощна сила в Риби. Можем да чакаме доста изненадващи неподходящи ограничения в региона на опазването на здравето.

През май Юпитер от неутралните води на Риби минава към воюващият Овен и остава там до октомври 2022г. Очаквайте доста огромни пожари, причинявайки огромни екологични и човешки загуби. Така че двете страни следва да се съобразят с това предизвестие.

В началото на август, взаимоотношенията сред законодатели и държавно управление ще ескалират и навлизаме в тъмния поврат. Това ще се дължи на позиционирането на Марс през втората половина на годината, което води до негативизъм, рецесии и митинги. През това време може да се видят нови типове болести или по-нататъшни разновидности на ковид.

Освен това Уран е в Телец от 2018 година и ще остане там до 26 април 2026 година Това събитие се случва на всеки 84 години. От позиция на сидеричната астрология, този интервал ще стане неукротим по отношение на опазването на здравето. Не се обрисуват удачни ограничения за преодоляване на болесттите от страна на държавно управление и парламент. Това е едната тъмна страна, другата предизвестява, че скокът на цените доста мъчно ще бъде овладян, а това ще утежни стопанската система и потреблението.

Според моите разбори, изпитът ще продължи до година, година и половина, макар положителните планове на едни или други политически партии и кабинет. На локалните избори ще се удостовери звездното знамение, че в действителност се въртим в един и същи циничен кръг!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР