Скръбната вест съобщиха децата ѝ в социалните мрежиАктрисата Кърсти Али,

...
Скръбната вест съобщиха децата ѝ в социалните мрежиАктрисата Кърсти Али,
Коментари Харесай

След битка с рака почина актрисата Кърсти Али от „Бар Наздраве”


Скръбната новина оповестиха децата ѝ в обществените мрежи

Актрисата Кърсти Али, звезда от огромния и дребния екран, известна с ролята си в сериала „ Бар Наздраве ” и филми като „ Виж кой приказва ”, е умряла на 71-годишна възраст след къса борба с рака, съобщи Си Ен Ен, цитирайки децата ѝ Тру и Лили Паркър в обществените мрежи.

„ С горест ви оповестяваме, че нашата невероятна, борбена и любяща майка умря след борба с рака, открит напълно неотдавна ”, гласи изказването.

„ Тя беше заобиколена от най-близките си и се бореше с голяма мощ, оставяйки ни убеденост в безкрайната си наслада от живота и всички завършения, които й предстоят ”, продължава изказването на фамилията.

„ Колкото и да беше емблематична на екрана, тя беше още по-невероятна майка и баба. "

Джон Траволта, който взе участие с Али в „ Виж кой приказва “ написа в Инстаграм: „ Кирсти беше една от най-специалните връзки, които съм имал. Обичам те, Кирсти. Знам, че ще се забележим още веднъж. ”

Актьорът от „ Baywatch ” Паркър Стивънсън, който е женен за Али от 1983 до 1997 година и е татко на двете ѝ деца, също отдаде респект към нея в обществените мрежи. В Инстаграм той написа: „ Кирсти, толкоз съм признателен за годините ни дружно и за двете необикновено красиви деца, а в този момент и за внуците, които имаме. Ще ни липсваш. ”

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР