Скот Уоринг: Това са 100 % извънземни технологии, пилотирани от

...
Скот Уоринг: Това са 100 % извънземни технологии, пилотирани от
Коментари Харесай

Скот Уоринг: „Това са 100 % извънземни технологии, пилотирани от живи същества!“

Скот Уоринг: „ Това са 100 % извънземни технологии, пилотирани от живи същества! “ …Близо до Международната галактическа станция са видяни три НЛО, а първият съобщил за откритието е откривателя Марко Педоти.В своя блог известният уфолог Скот Уоринг разяснява фрагментите (ще ги гледате по-долу):„ Преглеждах ги още веднъж и още веднъж. Вярвам, че са 100 % достоверни. Когато направих екранни фотоси на някои от НЛО … забелязах, че всички са размазани и транспарантни. Един от тях наподобява като триъгълник, само че когато го концентрирах, видях, че в действителност има формата на четиристранна пирамида.Това сигурно е бясно и готино. Тези обекти не са спътници, движат се и завиват необикновено бързо. Виждал съм спътници, пуснати от галактическата станция … това не е такова нещо. Това са 100 % извънземни технологии, пилотирани от живи същества! ”
Четете още: Огромна флотилия от НЛО още веднъж мина към МКС (видео)Интернет потребителите също интензивно се включват в полемиката. И, както се чака в такива случаи, мненията са разнородни.Някои са скептични към видяното, други поддържат концепцията, че са извънземни.Какво мислите Вие?
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР