Скот Кокър ще позволи на своя двоен шампион да държи

...
Скот Кокър ще позволи на своя двоен шампион да държи
Коментари Харесай

Райън Бейдър ще защитава и двете си титли в Bellator

Скот Кокър ще разреши на своя двоен първенец да държи и двете си трофеи. Президента на Bellator споделя, че Раян Бейдър (27-5 MMA, 5-0 BMMA) ще брани купите в тежка и полутежка категория, до момента в който не ги загуби. Организацията няма да му отнеме служебно някоя от купите и това дали ще ги резервира си зависи единствено от него и от това, което демонстрира в клетката. " Darth " към момента няма загуба в Bellator и се намира в серия от 7 следващи победи.

Той завоюва купата в полутежка категория през 2017 година с победа над Фил Дейвис, а по-късно я отбрани веднъж. Раян се включи в шампионата на организацията в тежка категория и го завоюва, откакто на финала нокаутира Фьодор Емеляненко.

Ето какво показа Скот за бъдещето на своя двоен първенец, който ще продължи да бъде подобен:

" Раян ще брани и двете трофеи, до момента в който не ги загуби. Такива ще бъдат нещата за него и ние имаме много бойци, които да му бъдат конкуренция. Искам той да се бие постоянно тази година и да брани купата в полутежка категория. Искам от него 3 или 4 борби през 2020 година. Знам, че той желае да се бие през март и да брани пояса в полутежка категория. Това е неговото предпочитание и ние ще го уважим. Надяваме се, че ще имаме дата и конкурент, а повече информация ще има при започване на януари. " mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР