СКОРПИОН Въпреки че може да бъдете изправени пред предизвикателството най-накрая

...
СКОРПИОН Въпреки че може да бъдете изправени пред предизвикателството най-накрая
Коментари Харесай

5-те зодии с нова връзка през ЯНУАРИ

СКОРПИОН

Въпреки че може да бъдете изправени пред предизвикването най-сетне да получите всичко, което постоянно сте желали, даже и да не е от индивида, от който сте желали да го получите, тази година бележи огромна смяна във вашите връзки. Това е всичко за щастието в любовта, отдадени връзки и в действителност виждате каква е задачата на всичко, което се е случило преди. Очаквайте връзките да станат по-сериозни.



ДЕВА

Ще ви се разкрие обич, за която постоянно сте мечтали, само че в действителност не можем да си представим, че е същинска. Макар че може да сте склонни да се пробвате да го обясните логичен, направете си услуга и се откажете от метода, по който сте подходили преди този момент към любовта, с цел да не пропуснете цялата магия от нея. Може да не пристигна в идеалния миг или в опаковката, за която сте се надявали, само че това не значи, че към момента не идва тъкмо в точния момент.

КОЗИРОГ

Миналото е зад вас в този момент, стига да имате смелостта да го оставите там. Сега сте свободни да изберете любовта, която извършва всичките ви фантазии. Моментът, в който започнете да виждате и да вярвате, че е допустимо, е моментът, в който осъзнавате, че шансът е на ваша страна, както и вселената, тъй като вашата безконечна обич може да се разкрие единствено откакто сте на мястото да я получите.

РАК

Имате сътрудник и те ви обичат. Игнорирахте ги по някаква причина. Може даже да не знаете това, трансформирало се е в метод на живот. Но те са тъжни и желаят и имат потребност от вашата обич и внимание и има нещо в днешната седмица, което ще ви разсъни и ще ви насочи към тях. След като видите този човек в светлината на Венера, незабавно ще разберете къде сте се объркали и шансът ви в любовта ще се промени вечно.



ВЕЗНИ

Обичате концепцията за истина и честност, само че не сте човек, който желае да извършва или да рапортува с всеки елементи от живота си. Искате персонален живот, който няма нищо общо с колегата ви и тъкмо тогава ще разберете, че към този момент имате. Този месец ще осъзнаете, че индивидът, с който сте сега, е златото, което постоянно сте търсили. И сте цялостни с любовен къмсмет.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР