СКОРПИОН Е, със сигурност няма от какво да се притеснявате,

...
СКОРПИОН Е, със сигурност няма от какво да се притеснявате,
Коментари Харесай

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 18-22 ОКТОМВРИ

СКОРПИОН

Е, сигурно няма от какво да се притеснявате, когато става въпрос за обич и семейство, само че всичко останало е из цялата ви глава.

 Какво би разплакало всяка зодия? Какво би разплакало всяка зодия?
Овен - Безсилието против несправедливостта Овните са доста прочувствен знак и не се тормозят да показват възприятията си, само че технит...

Като да вземем за пример работата. Какво става на работа? Или имате противоречие с някого, с който работите, или ви е мъчно да получите отговор, от който имате крещяща потребност.

РАК

Тази седмица главната концепция, към която се въртят мислите ви, е обвързвана с годишнина или с значим за вас човек. И по аргументи, които единствено вие си знаете и пазите за себе си, всичко това ви кара да се чувствате некомфортно и не на място.

ДЕВА
 Какъв е шефът, с който си имате работа, съгласно неговата зодия? Какъв е шефът, с който си имате работа, съгласно неговата зодия?
ОВЕН Не искайте покачване С началник Овен всеки ден потегляте не за работа, а за война. Хората от тази зодия не стават началници с връзки...

Наистина не ви харесва да бъдете индивидът, който изисква и стъпва по вратовете на хората, само че в случай че това е единственият метод те да ви изслушат тази седмица, по този начин да бъде.

Вие се стремите да свършите работата, без значение каква е тази работа и имате нулева приемливост към тези, които ви държат и чакат да извършите всичко.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР