Скорошното лилаво петно ​​на Кай Хаверц пред вратата на Арсенал

...
Скорошното лилаво петно ​​на Кай Хаверц пред вратата на Арсенал
Коментари Харесай

Кай Хаверц принуждава Арсенал да промени плановете си за летни трансфери, тъй като преместването на Иван Тоуни е засегнато

Скорошното лилаво леке ​​на Кай Хаверц пред вратата на Арсенал въодушеви Артилеристите да премислят трансферните си проекти за идващото лято.

Преди немският национал да стартира постоянно да намира мрежата, се смяташе, че Микел Артета счита, че нов нападател ще бъде приоритет през летния прозорец. Беше обявено от мнозина, че Арсенал възнамерява да обиколи пазара за някой, който да служи като запаса и да се състезава с сегашния номер 9 Габриел Жезус, само че това може към този момент да не е по този начин.

Арсенал към момента може да подпише с нов нападател, само че калибърът и опитът на новия им човек може да изненадат някои. Сега, когато Хаверц се очерта като нов източник на постоянни голове, с пет от последните си седем, Mirror Football схваща, че Артета може да избере по-млад състезател, който може да има време да се развие и узрее.

Това би било забележителна смяна от вида нападатели, с които Арсенал в началото се свързваше, като Иван Тони от Брентфорд. Пчелите изискват солидна сума, пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР